fbpx

Jäysteenpoisto viimeistelykone Eurosystem

CMS DMC Eurosystem MD kuivan jäysteenpoiston viimeistelykoneet

Eurosystem MD kuivan jäysteenpoiston viimeistely koneet yhdistävät huippuluokan työstön ja järjestelmän joustavuuden, jotta tuote täyttäisi hyvin erilaisten tuotantotarpeiden vaatimukset. Tämä kone on runsaan vakio-ominaisuuksien ja lisälaitteiden monipuolisen valikoiman ansiosta täydellinen ratkaisu keskikokoisille nykyaikaisille ja dynaamisille tuotantolaitoksille.

  TURVALLISUUS

  Erinomaisen tartunnan varmistava syöttömatto sekä vakuumisyöttöpöytä mahdollistavat myös erittäin pienten ja ohuiden työkappaleiden työstämisen.

  MONIPUOLISUUS

  Nopea vaihtojärjestelmä ja poistettavat kiekkoyksiköt hiontakiekkojen nopeaan vaihtamiseen.

  LUOTETTAVUUS

  Huipputehokas voimansiirto Poly-V-käyttöhihnojen käytön kautta.

  Tekniset tiedot
  Työskentelyleveys mm 1350
  Min/Max työskentely paksuus (liikkuva työpöytä) mm 0,5 – 170
  Min/max vakio työskentelypaksuus (kiinteä työpöytä) mm 0,5 – 200
  Hiekotushihnan mitat mm  1.370 x 2.620
  Materiaalin syöttönopeus m/min  0,5 – 10

   

  NOPEA TYÖKALUN VAIHTO KIEKKOYKSIKÖILLE Nopeasti toimiva irrotuskarajärjestelmä mahdollistaa koneen nopean valmistelun mitä tahansa työstötehtävää varten, varmistaen samalla lukitusjärjestelmällä täydellisen turvallisuuden.
  SISÄÄNRAKENNETTU SÄHKÖKÄYTTÖINEN TUULETIN Sähkökäyttöinen tuuletinpumppu on sijoitettu työpöydän alle ja vähentää täten koneen tilantarvetta ja mikä tärkeintä, vähentää meluemissiota.
  HIONTAHIHNAN SEURANTAJÄRJESTELMÄ Järjestelmää hallitsee erittäin luotettava ja tarkka “takaosan estojärjestelmä”, valosähköinen anturi, joka varmistaa hiontahihnan tarkan paikantamisen.
  AUTOMAATTINEN KULJETINHIHNAN KESKITTÄMISEN JÄRJESTELMÄ Sähköpneumaattinen järjestelmä pitää syöttöhihnan oikeassa asennossa ja parhaassa kunnossa kaikkina aikoina ilman koneenkäyttäjän toimenpiteitä.
  Luonnonkumimatto tasaisella profiililla ja erinomaisella tartunnalla yhdessä pöydän vakuumin kanssa mahdollistaa pieten ja ohuiden työkappaleiden työstämisen. Koneen syöttö- ja poistorullakuljetin, jossa on kiiltoterästangoista valmistetut ohjaustelat, joka kulkevat toinen toisensa lähellä, on öljykorroosion kestävä ja pystyy käsittelemään myös erittäin painavia työkappaleita.

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!