fbpx

Putkien leikkauslinja RBPC 660-2000

HGG CNC Putkien leikkauslinja; rullatasotyyppinen RBPC 660–2000
Happipolttoaineen putkien leikkaus; putkien ohjaus

RBPC 660–2000 on erittäin tuottelias CNC putkien leikkauslinja, joka toimii rullatasolla. Laite toimitetaan pyöräsarjalla ja sytytys-materiaalin välisen etäisyyden anturit säätävät putkien liikkeitä pyörimisen aikana. Katkeamaton materiaalivirta.
Materiaali lastataan syöttöpuskuritasolle, yksilölliset materiaalipituudet syötetään leikkausalueelle. Lopputuotteet ohjataan laitteesta ulos poistopuskuritasoilla jatkokäsittelyä varten.
PerfectFitTM
Happipolttoaineputkien leikkaaminen on vaikeaa, jos putkilla on taipumus kääntyä soikion muotoon, usein hitsaussaumojen johdosta. RBPC käyttää tandemipyöriä näiden poikkeamien suuremman osan absorboimiseen, jotta putket saadaan oikeaan muotoon. Näin vähennetään huomattavasti sovittelu- ja hitsauskustannuksia.
Täydelliset leikkausmuodot
Ainutlaatuiset ohjelmistorutiinit mahdollistavat pyöritettävän putken lineaarisen liikkeen kompensoinnin. Tämä saadaan aikaan leikkauspisteen tarkalleen kohdistetun alku- ja päätepisteen avulla.

  Mikä on suurin huolenaihe valmistusprosessissa? Onko se suunnitelman kattavuus, riittämätön tuotantoprosessin hallinta, tehoton materiaalin käsittely, joka aiheuttaa ylimääräistä hävikkiä, valmistuskustannusten hallinnan menettäminen tai pätevien hitsaajien puute?
  Ja miten vastaan jatkuvasti kasvaviin hitsattujen rakenteiden laatuun liittyviin vaatimuksiin ja säätöihin?
  Putkien käsittely
  Oikeaan pituuteen leikattujen viistottujen putkien valmistamiseen tarvitset jatkuvan materiaalivirran. Tässä pääsee RBPC happipolttoaineen putkien leikkauslaite varsinaisesti oikeuksiinsa. CNC putkien leikkauslinja RBPC-rullatasolla valmistetaan tyypillinen palkki 82 viistotulla aukolla tavanomaisen noin 26 tunnin sijaan vain 2 tunnissa. Esivalmistetut astiat ja putkijärjestelmät on koottava tarkkoja putkien kokoamisen sääntöjä noudattaen. Automatisoimalla happipolttoaineleikkausprosessin ja käyttämällä älykkäitä hitsaustöiden valmistelutekniikoita ovat materiaalit valmiita nopeaa ja helppoa sovittelua ja hitsaamista varten. Automatisoitu leikkausprosessi vähentää selkeästi hitsaustarvetta. Sen tuloksena ovat tehtaan työkustannukset jopa 30 % verran laskeneet!
  Teollinen sovellus: happipolttoaineen putkien leikkaus for virtausputkien, putkitukien, hylsyjen, lämpölaitosten ja jalostamoiden, virtauslinjojen tarpeisiin
  Merirakenteet
  Erilaisten tuotteiden, kansitukien ja vinopuiden valmistus edellyttää jatkuvaa materiaalivirtaa, joka on yksi RBPC CNC putkien leikkauslinjan ominaisuuksia. Kun 95 putkesta helikopterin laskeutumiskannen käsin rakentaminen vie yleensä noin 240 tuntia, niin RBPC CNC putkien leikkauslinjan käyttämällä valmistusaika vähenee alle 40 tuntiin. Käsin suoritettavien tehtävien tukeminen automatisoiduilla happipolttoleikkauksilla on jatkuvasti enemmän käyttäjiä hankkiva ratkaisu, joka auttaa paremmin vastaamaan merirakenteiden valmistuksen kasvaviin haasteisiin. Valmistaja pystyy automatisoitujen ratkaisujen avulla ohjaamaan paremmin koko valmistusprosessia ja säästää samalla sovitteluun ja hitsaamiseen kuluvaa aikaa. RBPC CNC putkien leikkauslinja auttaa suoriutumaan paremmin hitsattuihin rakenteisiin liittyvistä ja jatkuvasti tiukentuvista vaatimuksista ja säännöistä.
  Teollinen sovellus: happipolttoaineen putkien leikkaus pistinten, helikopterikansien, suojakansien, kansitukien, vinotukien, solmujen, nostotasojen, nostureiden, tukirakenteiden, venelaitureiden, puristimien, putkitelineiden valmistukseen.

  RBPC 66048 – 660 mm (2 – 26″)5 t
  RBPC 120075 – 1225 mm (3 – 48″)18 t
  RBPC 1500100 – 1525 mm (4 – 60″)25 t
  RBPC 2000250 – 2035 mm (9 – 80″)30 t