(

Laserleikkaus

Mitä laserleikkaus on ja miten se tehdään?

Laserleikkaus käyttää suuritehoista laseria, jota ohjataan optiikalla ja tietokoneen numeerisella ohjauksella (CNC), joka ohjaa säteilyn materiaalin läpi. Laserleikkauksella voidaan käsitellä monia materiaaleja, kuten puuta, metallia, vaneria, alumiinia jne. Tyypillisesti laserleikkausprosessissa käytetään liikkeenohjausjärjestelmää, joka seuraa materiaalille leikattavaa CNC- tai G-koodikuviota. Kohdistettu lasersäde palaa, sulaa, höyrystyy tai räjähtää joutuessaan kosketuksiin kaasuvirran kanssa, jolloin tuloksena on korkealaatuinen pinta, jossa on viimeistelty reuna.

Lasersäteilyä tuotetaan stimuloimalla laserleikattavia materiaaleja sähköpurkauksilla tai lampuilla suljetussa astiassa.

Nykyään suurin osa teollisesta metallilevylaserleikkauksesta tehdään kahdentyyppisillä lasereilla: CO2- ja kuitulasereilla. Voit lukea lisää CO2- ja kuitulasereista klikkaamalla TÄSTÄ.

Nordcity Center tarjoaa laserleikkureita metallilevyille sekä putkille ja profiileille. Pellin laserleikkaukseen tarjoamme laitteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Durma ja Balliu, joilla on yli kahden vuosikymmenen kokemus metallinkäsittelylaitteiden alalta. Putken laserleikkaukseen on saatavana Durma- ja HSG Laser -putkilasereita.

Mitä eroa on pelti- ja putki- ja profiililaserleikkureilla?

Ensimmäinen asia, joka erottaa putkilaserleikkauksen pellin laserleikkauksesta, on se, että kun putkea työstetään, materiaali liikkuu koko prosessin ajan päinvastoin kuin (yleensä) tapahtuu peltille. Kuormauksen ja leikkausalueelle siirron jälkeen putkea liikutetaan edestakaisin käytön aikana, sitä pyöritetään suurella nopeudella ja erilaisilla kiihtyvyyksillä.

Toinen putkilaserien ero peltilasereihin verrattuna on valtava määrä erilaisia ​​muotoja, poikkileikkauksia ja profiileja, joita voidaan työstää (käsiteltyjen materiaalien ja materiaalin paksuus on melko samanlainen kuin levynkäsittelylaitteet).

Koneistettavat komponentit vaihtelevat pyöreistä, neliömäisistä tai suorakaiteen muotoisista putkista, joita voitiin työstää aikaisemmissa järjestelmissä, monimutkaisempiin komponentteihin, joissa on vaihteleva paksuus ja avoimia koveria profiileja.

Jos sinulla on kysyttävää pellin, putkien tai profiilien laserleikkauksesta, ota meihin yhteyttä. Kuuntelemme ongelmiasi ja löydämme yhdessä parhaan mahdollisen laitteen toiveidesi mukaan.

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Location