fbpx

Kuitulaser HD-FS

Kuitulaser HD-FS

HD-FS Smart laserit on suunniteltu kuten HD-F-sarjan laserit käyttämällä samoja komponentteja. Tämä laite on suunniteltu varta vasteen yritykseen, jossa lattiatilaa on rajoitetusti käytettävissä. Materiaalin laittaminen ja purkaminen laitteesta ei ole niin vaativaa, koska syöttöpöytää ei tarvita. HD-FS Smart kuitulaserit erottuvat edukseen nopeuden, laadukkaiden komponenttien, tehokkuuden ja teollisen muotoilun ansiosta.

  HD-FS Smart laserit on suunniteltu kuten HD-F-sarjan laserit käyttämällä samoja komponentteja. Tämä laite on suunniteltu varta vasteen yritykseen, jossa lattiatilaa on rajoitetusti käytettävissä.
  Kuitulaserit tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja
  Täydelliset tulokset erilaisten materiaalien käsittelyssä
  Ohuiden ja paksujen materiaalien tehokkaat ja tarkat leikkaukset
  Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset
  Nykyaikainen ja kompakti muotoilu
  Nopea käyttää etäohjaimen avulla

  Kuitulaserit erottuvat edukseen leikkausnopeudella ja energiatehokkuudellaan, erityisesti jos näitä lasereita verrataan CO-lasereihin. Kuitulasereiden helppokäyttöisyys ja vähäinen huollontarve on saavutettu huipputeknologian avulla. DURMA kuitulasereissa käytetyt maailmanlaajuisesti tunnustetut komponentit antavat käyttäjän yritykselle lisäarvoa. Hammastanko- ja lineaaristen moottoreiden käyttöön liittyvä teknologia mahdollistavat 3G kiihdytyksen saavuttamisen. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme laatua, suorituskykyä ja tehokkuutta. DURMA Kuitulaser ehdottomasti markkinoiden paras kestävän rakenteensa, täydellisen suodatusjärjestelmän, kompaktin muotoilun ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta.

  HD-FS Kuitulaser
  HDFS 3015
  X akseli3100mm
  Y akseli1550mm
  Z akseli125mm
  Max. levyn koko3048 x 1524mm
  Max. levyn paino200Kg/m²
  Rack&Pinion
  X akseli100m/min.
  Y akseli120m/min.
  Synkronointi158m/min.
  Kiihdytys16m/s²
  Paikannustarkkuus±0,05mm
  Toistettavuus±0,05mm

  ProCutter tarjoaa täydellisen ratkaisun ohuiden ja keskipaksujen laserpohjaiseen sulatusleikkaukseen noin 1μm aaltopituudella. Polttoleikkauksesta käytettäessä käsitellään myös paksumpia materiaaleja laadusta tinkimättä. Leikkauspään potentiaali on optimaalisesti muokattu varmistamaan tuottavuuden erityisesti taso- ja putkileikkauskoneiden osalta, jossa innovatiiviset teknologiat on yhdistetty käytössä tehokkaiksi havaittuihin konsepteihin, tarjoten parasta mahdollista suorituskykyä, joustavuutta ja toimintavarmuutta. Käytössä hyväksi todetun teknologian ja optimoidun muotoilun yhdistelmä mahdollistaa enimmillään 10 kW lyhytaaltoisten infrapunasäteiden lasertehon käyttämisen ja varmistaa pienemmän asennustilan vaatimuksen ja koneen painon vähentämisen. Kestävä ja pölytiivis kotelo pidentää koneen käyttöikää ja luo edellytykset ulkoisen lineaarimoottorin 4.5G kiihdytyksen saavuttamiseen, jolla suoritetaan tehokkaita leikkaustoimia. Laadukkaat optiset laitteet ja tiukkojen standardien mukainen valmistusprosessi ja rakenne varmistavat laserpalkin optimaalisen ohjaamisen ja muokkaamisen korkealla fokusointivakaudella, joka hyvin suurien tehojen käytössä.