fbpx

Laserleikkauskone Durma HD-FO

LASERLEIKKAUSKONE DURMA HD-FO

Durma HD-FO laserleikkauskone erottuu edukseen tuotantotehokkuudellaan, laadukkailla materiaaleillaan ja teollisella muotoilullaan. Materiaalin lataaminen ja purkaminen laserleikkausta varten vaatii vähemmän vaivaa, kun vaihtopöytää ei tarvita. HD-FO-laserleikkauspöydän helppokäyttöisyys, alhaiset käyttökustannukset, nopeasti avautuva kansi, helppo pääsy leikkausalueelle, sillan kompakti muotoilu ja helppo kuljetus lisäävät työtehokkuuttasi millä alalla tahansa.

Mitkä ovat Durma HD-FO kuitulaserin edut?

 1. Käyttäjäystävällinen
  HD-FO-laserleikkuri on käyttäjäystävällinen kone. Sen automatisoitu työnkulku säästää aikaa. Tiedämme, että tarvitset tehokkaan ja helppokäyttöisen laserleikkauspenkin. Jos etsit helppokäyttöistä konetta, HD-FO-laserleikkuri on oikea valinta sinulle.
 2. Alhaiset käyttökustannukset
  HD-FO on suunniteltu energiatehokkuutta ajatellen. Durman edistyksellinen tekniikka on kehitetty erityisesti varmistamaan alhaiset käyttökustannukset. Koneesi säästää energiakustannuksia sekä aikaa ja työvoimaa. Erikoisrakenne pienentää koneen asennustilan minimiin. Tämän saavuttamiseksi laseryksikkö ja jäähdytin on integroitu koneeseen.
 3. Nopeasti avautuva etuluukku
  Tämä kone on kehitetty erityisesti asiakkaille, joilla on tilaongelmia. Levyjen lataaminen ja purkaminen on helppoa, kun vaihtopöytää ei tarvita. Nopeasti avautuva etuluukku säästää aikaa ja energiaa. Tiedämme, että aika on tuotannon kannalta ratkaisevan tärkeää, ja ajan säästäminen tarkoittaa enemmän voittoa. Vakioversio on varustettu käsikäyttöisellä leikkauspöydällä. Halutessasi voit käyttää lisävarusteena pneumaattista vaihtopöytää.
 4. Helppo pääsy leikkausalueelle
  Arkkien asettaminen, leikkaaminen ja poistaminen vaatii vähemmän tilaa ja työtä, joten kone voidaan pitää kompaktina. Leikkausalueelle pääsee helposti koneen takaosassa olevan huoltoluukun kautta.
 5. Nopea pakkaus ja toimitus
  Durma toimittaa koneesi lyhyessä ajassa. HD-FO-laserleikkuri on suunniteltu erityisesti nopean pakkaamisen mahdollistamiseksi. Durma tietää, että tuotannon jatkuvuuden varmistaminen on elintärkeää. HD-FO:n avulla nopea pakkaus ja nopea toimitus on taattu.

  • Lattiatilaa säästävä muotoilu
  • Käyttäjäystävällinen
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Nopeasti liikuteltava yläkansi
  • Helppo pääsy leikkausalueelle
  • Kompakti siltarakenne
  • Helppo kuljettaa

  Kuitulaserit ovat erinomaisia leikkausnopeuden ja energiatehokkuuden suhteen erityisesti hiilidioksidilasereihin verrattuna. Korkean teknologian kuitulasereita on helppo käyttää, huoltaa ja huoltaa. DURMA-kuitulasereiden hammaspyörä- ja lineaarimoottorikäyttötekniikat mahdollistavat 3G-kiihdytyksen. Durma painottaa laatua, suorituskykyä ja tehokkuutta. DURMA-kuitulaserit ovat alansa parhaita jäykän rakenteen, ihanteellisen suodatusjärjestelmän, kompaktin rakenteen, tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta.

  HD-FO Tekniset tiedot
  Max. levynkoko 3.048 x 1.524 mm
  Max. levyn paino 200 kg/m²
  Z akseli iskua 125 mm
  Max. synkronointinopeus (X-Y) 141 m/dk.
  Max. kiihdytys (X-Y) 14 m/s²
  Paikannustarkkuus ±0.05 mm
  Toistettavuus ±0.05 mm
  KONEEN KOOT
  Koneen koko 5308mm x 2810mm h= 1860mm 6582mm (suodatinyksiköllä)
  LEIKKAUSPAKSUUS
  Teho 1kW 2kW
  Niukkahiilinen teräs (mm) 8 12
  Ruostumaton teräs  (mm) 4 6
  Alumiini (AIMg3) (mm) 4 6
  Messinki (mm) 4 6
  Kupari (mm) 2 3
  LEIKKAUSPÄÄ
  Fokusointietäisyys 125 mm
  Fokusointi Automaattinen /manuaalinen
  OHJAUSYKSIKKÖ
  CNC SIEMENS SINUMERIK 840D SL
  Näyttö 19″ Kosketusherkkä paneeli

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!