fbpx

Profiili- ja putkilaser Durma HD-TC

Profiili- ja putkilaser Durma HD-TC

Putkilaserleikkuri on kehitetty erityisesti yrityksille, jotka arvostavat korkealaatuista putkien (halkaisijaan 220 mm asti) ja profiilien leikkausta. Jopa 3 kW:n leikkaustehon ansiosta laser leikkaa 0,8 mm:n ja 10 mm:n paksuisia putkia ja profiileja. Täysin automaattinen lastaus ja purku vaatii vähemmän vaivaa ja säästää käyttäjän aikaa. Liikkuvia akseleita ohjataan huoltovapailla, dynaamisilla ja suorituskykyisillä AC-servomoottoreilla. Laserleikkauksessa syntyvä pöly imetään imujärjestelmän avulla pölynkeräyssuodattimeen.

Automaattinen putkien ja profiilien syöttöjärjestelmä on suunniteltu vähentämään materiaalin valmisteluaikaa, ja automaattinen putkien ja profiilien ulossyöttöjärjestelmä kerää leikatun materiaalin koneen pysäyttämättä. Putkilaserin kompaktin rakenteen ansiosta kaikki putkien ja profiilien syöttö-, leikkaus- ja ulosvetotoiminnot vaativat vähemmän tilaa ja käsittelyä. HD-TC-putkilaserleikkuri erottuu nopeutensa, korkealaatuisten komponenttiensa, tehokkuutensa ja teollisen muotoilunsa ansiosta.

HD-TC-putkilaserleikkauspenkkiä voidaan käyttää monilla eri teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa, huonekaluissa, hyllyissä ja koneissa, rakentamisessa, maatalouskoneissa ja teräsrakenteissa. Putkien ja profiilien käyttö on yleistä monilla aloilla. Geometristen muotojen leikkaamisen kaltaiset prosessit on helppo suorittaa. Lasertekniikan käyttö putkien ja profiilien leikkaamiseen antaa mahdollisuuden luoda esteettisiä ja joustavia malleja.

Mitkä ovat Durma HD-TC -putkilaserin edut?

 1. Käyttäjäystävällinen
  Durma HD-TC -putkilaser on kehitetty erityisesti käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Sen automatisoitu työnkulku säästää aikaa. Sen ergonominen muotoilu tekee siitä helppokäyttöisen.
 2. Energiatehokas
  Durma HD-TC -putkilaserleikkuri on suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen. Sen edistyksellinen tekniikka ja muotoilu on optimoitu säästämään tilaa ja energiaa. Kone on nopea, ergonominen ja helppokäyttöinen. Edistyksellinen tekniikka pitää koneen käyttökustannukset alhaisina.
 3. Luotettava
  Durma-teknologia on suunniteltu tarkkoja tuloksia varten. Durma Tube Laser HD-TC on kestävä ja luotettava ja palvelee sinua monta vuotta. Tarkka tekniikka takaa luotettavat tulokset.

Saatavana on kaksi eri laitetta:

Durma HD-TC 60170 (max halkaisija 170mm, neliö max 120mm, suorakulmio 150*100mm).

Durma HD-TC 60220 (max halkaisija 220mm, neliö 160mm, suorakulmio 200*100mm).

  Alhaiset käyttökustannukset
  Alhainen energiankulutus
  Alhaiset komponenttikohtaiset kustannukset
  Optimoitu polttoväli kaikille paksuuksille
  Huoltovapaa toiminta
  Kompakti rakenne, nopea asennus
  Jäykkä runkorakenne, korkea kestävyys

  Laserleikkauspää
  ProCutter tarjoaa kattavan ratkaisun ohuiden ja keskipaksujen materiaalinien laserpohjaiseen sulatusleikkaukseen noin 1μm aallonpituudella. Polttoleikkauksessa voidaan käsitellä myös paksumpia materiaaleja korkeita laatuvaatimuksia ylläpitäen. Leikkauspään potentiaali on optimaalisesti sovellettu tuottavuuteen, erityisesti kuljetusalusta- ja putkien leikkauslaitteissa, jossa innovatiivinen teknologia on yhdistetty toimivaksi todettuun konseptiin, tarjoten parasta mahdollista suorituskykyä, erinomaista joustavuutta ja luotettavaa toimivuutta.
  Automaattinen lastausjärjestelmä
  Nipusta yksi kerrallaan ketjuun poimitut profiilit siirretään järjestelmän avulla eteenpäin, tartuntalaitteet kiinnittävät profiilin ja siirtävät sen istukan akseliin ja istukat pitävät profiilin paikollaan.
  Profiilin pituuden mittaaminen
  Laitteessa toimiva servomoottori mittaa profiilin pituuden ja lähettää tiedot järjestelmään.
  Putken siirtojärjestelmä
  Putken siirtojärjestelmä varmistaa, että putket ohjataan leikkauslinjalle oikeassa asennossa.
  Hydraulinen profiilin pidike
  Tämä lisälaite pystyy 4 kiinnikkeellä, jotka toimivat itsenäisesti 2+2 tavalla, pitämään erilaisia profiileja paikoillaan. Säädetään hydraulisella paineella automaattisesti profiilimateriaalin paksuuden mukaan.
  Ketjusiirtojärjestelmä
  Ketjusiirtojärjestelmää käytetään rst-teräksestä, alumiinista, messingistä tms. materiaaleista valmistettujen putkien siirtämiseen ilman niiden venyttämistä.
  Z akseli
  Mahdollistaa dynaamisen toimintansa ansiosta nopeamman leikkausprosessin. Laserpää automaattisella kohdistuksella vähentää aikahävikkiä leikkauksen valmisteluvaiheella.
  Automaattinen lastaustarrainjärjestelmä
  Lastausyksiköstä saapuvat putket siirretään leikkausalueelle ja kohdistetaan automaattisesti.
  Profiilin tukijärjestelmä
  4-osaiset tukitangot servomoottoreilla varmistavat lastaamiseen hydraulisen istukan kanssa samalla tasolla. Kun hydraulinen istukka siirtää profiilin eteenpäin X1 akselille, tukitangot sulkeutuvat yksi kerrallaan avaamaan hydraulisen istukan etuosan.
  Roiskeilta suojaava järjestelmä
  Roiskeilta suojaavaa järjestelmää käytetään estämään leikkausreunasta syntyvän kuonan tarttumisen profiilin vastakkaiseen pintaan. Profiilin alapintaan tarttuvat purseet vaikuttavat leikkauslaatuun ja aiheuttavat työkappaleen alapinnan lisäpuhdistuksen tarpeen. Roiskeilta suojaava järjestelmä poistaa kaikki nämä ongelmat.
  Automaattinen purkamisjärjestelmä
  Purkausyksikön tukimekanismi, jonka korkeutta ohjaa servomoottori ja pitää profiilin leikkauksen aikana paikoillaan.
  4 m ja 6 m vaihtoehdot.
  etu- ja takaosan vaihtoehdot.
  Purkaustaso pystyy siirtämään leikatut putket pois hytistä sen sisään-ulos-liikkeen avulla.
  Sauman toteamisen anturi
  HDTC-laitteisiin lisätty sauman toteamisen anturi tunnistaa saumakohdan, kun putki on lastattu laitteeseen ja tarjoaa mahdollisuuden leikkausaukkojen kääntämiseen minkä tahansa kulmaan.
  Kohdistusjärjestelmä laserantureiden avulla
  Hiljattain HDTC-laitteisiin liitetyllä laseranturin kohdistustoiminnolla on mahdollista ohjata profiilin kokoa ja epäsäännöllistä rakennetta leikkausprosessin aikana tai ennen leikkaamista antureiden avulla ja varmistaa siten, että leikattavan kappaleen sisäiset ääriviivat ovat leikkausalueen sisällä.

  Putkenleikkauksen tekniset eritelmät
  Max halkaisija (mm) Ø170
  Max neliöputken mitta (mm) 120×120
  Max suorakulmaisen putken mitta (mm) 150×100
  Min. halkaisija (mm) Ø20 (Ø12 lisävaruste)
  Max. putken pituus (mm) 6500
  Min. putken pituus (automaattiseen lastaamiseen) 3000
  Max. putken paino (kg/m) 37,5
  Max. materiaalin paksuus (mm) (for 2 kW ) 8
  Min. materiaalin paksuus (mm) 0,8
  Automaattinen lastaus Kyllä
  Automaattinen purkaminen Kyllä
  Leikkauspää 2D
  Istukoiden lukumäärä 1
  Keskittävä istukka Kyllä
  Viimeisen leikattavan putken pituus (mm) 185
  Käyttölaitteen istukan nopeus (m/dk.) 90
  Käyttölaitteen istukan kiihtyvyys (m/s²) 10
  Tarkkuus (mm) ±0,20
  Kohdistuksen tarkkuus (mm) ±0,05
  Putkityypit Putki, neliönmallinen, suorakulmainen, elliptinen H, C, U, L

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!