Kaasu- ja plasmaleikkurit putkien ja profiilien käsittelyyn

Nordcity Center tarjoaa kaasu- ja plasmaleikkureita putkien ja profiilien työstöön kahdelta tunnetulta valmistajalta HGG ja AJAN.

HGG on yksi johtavista 3D-profilointilaitteiden* toimittajista maailmassa. Laajan tuotevalikoimansa ansiosta HGG voi tarjota erinomaisia ​​ratkaisuja merenkulkuun, energia-alalle, rakentamiseen ja teollisuuteen. Kaikenlaiset metallirakenteet valmistetaan erittäin tarkalla 3D-laitteistolla.

* 3D-profilointi on automatisoitu prosessi kolmiulotteisten muotojen leikkaamiseen metalliputkiin, palkkeihin ja muihin profiileihin. Laite valmistelee profiilit hitsausliitoksien muodostamiseksi. Vaikka 2D-profilointia voidaan käyttää litteiden tankojen ja levyjen leikkaamiseen, 3D-profilointi soveltuu vain kolmiulotteisten muotojen leikkaamiseen. 3D-profilointi auttaa siten luomaan tarkan tilasovituksen kestäville hitsausliitoksille.

* 3D-profilointi suoritetaan robottivarrella, joka on kiinnitetty kaasu- tai plasmaleikkaussuuttimeen. Tällainen profilointiprosessi auttaa välttämään materiaalin vääristymiä, kuten taipuneita palkkeja tai vääntyneitä putkia. Virheettömät tulokset saavutetaan yhdistämällä lasermittausjärjestelmiä ja älykkäitä teknisiä ratkaisuja.

AJAN kaasu- ja plasmaleikkureita. 40 vuoden kokemus elektroniikasta on tehnyt AJANista luultavasti maailman luotettavimman kaasu- ja plasmaleikkurien valmistajan, joka pystyy valmistamaan itsenäisesti kaikki omat konekomponentit. Valikoima sisältää tuotteita niin pienille kuin suurille valmistajille. Laitteiden ja kulutusosien hinnat ovat alhaiset, koska AJAN valmistaa laitteet kokonaan itse. Lisäksi valmistaja on huomauttanut, että kaikki alusta asti käytössä olleet (mukaan lukien 40 vuotta vanhat) ja asianmukaisesti huolletut penkit toimivat edelleen.

Jos sinulla on kysyttävää kaasu- ja plasmaleikkureista putkien ja profiilien käsittelyyn, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme. Etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Location