(

Pystysuuntainen työstö- ja sorvauskeskus UNISIGN UNICOM 6000

UNISIGN UNICOM6000 pystysuuntainen työstö- ja sorvauskeskus

Automaattinen paletinvaihtaja seisokkien estämiseksi. Ihanteellinen monimutkaisten komponenttien kokonaistyöstöön.
UNICOM 6000 on työstökeskus, jossa laatu ja tuottavuus kohtaavat. Tämän ansiosta jyrsintä, poraus ja pystysorvaus voidaan suorittaa helposti. Toimintavarman koneen selvä etu on liukukiskon muotoilu, joka mahdollistaa ”uppoutumisen” komponenttiin lyhyillä sorvinterillä. Kone voidaan varustaa useilla työstöpäillä, jotka säilytetään erillisillä keräilyasemilla. Suorakulmainen jakopää on saatavana vaakasuoraan työstöön; suurempaa joustavuutta varten voidaan käyttää universaalipäätä, jossa on B- ja C-akselit. Automaattinen paletinvaihtaja lyhentää lastausaikoja ja vähentää seisokkeja, mikä lisää merkittävästi tuottavuutta. Huolimatta siitä, että pääpaino on tuottavuudessa, kone ei tingi tarkkuudesta.

Todistettua tekniikkaa
Jokainen monitoimityöstökone on kehitetty tuottavuuden parantamiseksi, mutta se ei saa tapahtua tuotteen laadun kustannuksella. Unicom 6000 on pystytyöstökeskuksien pitkän sarjan uusimpia saavutuksista, joita Unisign on kehittänyt viimeisen 30 vuoden aikana. Jyrsinpäähän integroitu todistettu teknologia, (universaali) kulmapää ja karusellipöytä takaavat koneen luotettavan käytön monien vuosien ajan.
Tehokas ja älykäs
Karusellisorvausasemalla on kaksinkertainen käyttöjärjestelmä, vaihdelaatikko tarjoaa äärimmäisen tehon ja vääntömomentin sorvaamiseen, mahdollistaen samalla työskentelyn C-akselitilassa. Yhdessä tehokkaan pääkaran kanssa UNICOM6000 tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia kaikista näkökulmista. Koneen liukukiskon muotoilu mahdollistaa ”uppoutumisen” komponenttien sisään, mikä varmistaa sisäpuolisen työstön ja lyhyiden työkalujen käytön.
Mukava ja turvallinen työ 
UNICOM6000 on varustettu täysin suljetulla suojaosalla ja savukaasujen poistolla, mikä luo ergonomisen, turvallisen ja mukavan työympäristön. Koneen moitteeton muotoilu tarjoaa erinomaisen yleiskuvan kaikista työstöprosesseista ja mahdollistaa helpon pääsyn koneistusalueelle ja paletinvaihtajaan. UNICOM6000-mallissa on vakiona 2 palettia, mutta niitä voi olla myös enemmän. Paletteja on saatavana erikokoisina ja ne voidaan käyttää vuorotellen. Komponentit voidaan kohdistaa tarkasti ja keskittää palettien lastausasemalla, jolloin vältetään aikaa vieviä koneen sisäisiä mittauksia. Paletit voidaan vaihtaa 60 sekunnissa.

Paletinvaihtaja – vakio
Suorakulmainen jakopää
Yleinen jakopää
Adapterit erilaisille sorviterille
Mittaukset prosessin aikana

Työtila
X-akseli1.950mm
Y-akseli1.425 mm
Z-akseli1.000/1.250 mm
Pystyulottuma1.300/1.550 mm
Pöytä 
Pöydän koko1.250 – 1.800 ø mm
Kääntörengas2.000 ø mm
Kara
Vaihteistokäyttöinen kara, parametrit54 kW
6.000 min-1
1.000 Nm
Karusellisorvausasema70 / 95 kW
25.000 / 38.000 Nm
Erilaiset työkalut HSK100A / Capto C8
Kartio 
Istukoiden määrä# 80-202
Työkalun vaihtamisaika10 sekuntia
Työnopeus
Pikasyöttö30.000 mm/min
Syöttönopeus5-30.000 mm/min