fbpx

Metallilevyjen laserleikkaus

Durma-levyn laserleikkaus

Kuitulasertekniikka on tehokkain ratkaisu ohutlevyn leikkaamiseen. Durma-laserit ovat maailman tunnetuimpia. Yrityksen mallivalikoima on laaja erilaisilla lisävaihtoehdoilla. Kuitulaserit ovat paljon nopeampia ja energiatehokkaampia kuin CO2-laserit. Rack & Pinion lineaarinen moottoriliiketekniikka mahdollistaa 3G-kiihdytyksen. Laitteisiin voidaan lisätä täysin automatisoitu arkkien lataus- ja varastointimekanismi. Automaatio tekee työstä erittäin nopeaa ja kustannustehokasta. Alumiinia, kuparia, messinkiä ja terästä voidaan leikata kuitulasereilla. Kaikki Durman kuitulaserit on rakennettu ja suunniteltu siten, että ne voidaan sijoittaa myös melko pieneen tilaan. Kuitulaserin tiiviys on mahdollista erinomaisen jäähdytys- ja suodatintekniikan ansiosta.

DURMA-kuitulaserien edut:

  • Erinomaiset tulokset leikattaessa erilaisia ​​materiaaleja
  • Tarkat leikkaukset paksussa ja ohuessa materiaalissa
  • Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset
  • Moderni ja kompakti muotoilu
  • Alhainen energiankulutus
  • Maailmanlaajuisesti tunnustetut korkealaatuiset komponentit
  • Kohtuullinen luotettavuus
  • Korkeampi voittomarginaali

Durma on maailman johtava konevalmistaja ja myös metallintyöstökoneiden maailman markkinajohtaja. Durma-tuotevalikoima kattaa kaikki metallinkäsittelyn tärkeimmät osa-alueet: taivutus, leikkaus, meisto ja profiilimateriaalien työstö.

Durma vie tuotteitaan 82 maahan maailmanlaajuisesti. Yhtiön tehdastilojen pinta-ala on 150 000 neliömetriä ja yritys työllistää yli 1 000 työntekijää. Durma työskentelee johdonmukaisesti saavuttaakseen korkeimmat metallintyöstölaitteiden standardit.

Tutustu tarkemmin tarjolla oleviin pellin laserleikkureihin ja kysy lisää, jos sinulla on kysyttävää! Haluamme löytää parhaan mahdollisen laitteen yrityksellesi.

Nordcity Center numeroina

1000+

asennettu laite

125+

vuosien työntekijöiden työkokemus

800+

iloinen asiakas

Koneemme ovat käytössä

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Sijainti