fbpx

CNC-putkileikkuri HGG Procutter 600-900

CNC-putkileikkuri HGG Procutter 600-900

PC 600 ja PC 900 CNC-putkileikkurit perustuvat HGG:n huipputeknologiaan. Sekä PC 600:ssa että PC 900:ssa on kaasu- ja plasmaleikkaus, merkintä ja CAD-CAM-liitännät.

Säästöjä sovitus- ja hitsaustöissä

Monet hitsaajat tuhlaavat aikaa materiaalien valmisteluun, leikkaamiseen ja hiontaan käsin. Ammattitaitoisia hitsaajia on kuitenkin vaikea löytää; se on mahdollinen pullonkaula tuotantoprosessissasi. Putkien leikkausprosessin automatisointi antaa hitsaajille mahdollisuuden tehdä sitä, mitä he osaavat parhaiten – hitsaamista.

Osittaiset tunkeumahitsit

ProCutter 600-900 -koneet sisältävät sekä kaasu- että plasmaleikkauksen, ja ne soveltuvat monenlaisten erikokoisten ja -paksuisten materiaalien käsittelyyn. Ainutlaatuiset profiilimuodot (esim. chuck) mahdollistavat jatkuvan ja tehokkaan hitsauksen huolimatta plasman nykyisistä rajoituksista kallistuksen suhteen. Älykkäät profiilimuodot siirtyvät automaattisesti hitsauksesta reunan täyttöön ja kulmahitsaukseen (äärimmäistä vaiheistusta ei tarvita), kun vaiheistusraja ylittyy.

  Mikä tuotantoprosessissa huolestuttaa sinua eniten? Onko kyse toteutuksen monimutkaisuudesta, tuotantovirran huonosta hallinnasta, materiaalien tehottomasta käsittelystä, joka johtaa liiallisiin tappioihin, juoksevista kustannuksista, jotka karkaavat käsistä, vai ammattitaitoisten hitsaajien puutteesta? Miten selviämme hitsatuille rakenteille asetetuista yhä tiukemmista vaatimuksista ja säännöistä?

  Teräsrakentaminen

  PC 600-900:n avulla voidaan yksinkertaistaa putkirakenteiden valmistuksessa tehtäviä sovitus- ja hitsaustöitä. Numeerisesti ohjatut putkileikkurit soveltavat putkileikkaustekniikkaa erittäin dynaamisten putkiliitosten helppoon ja aikaa säästävään sovittamiseen ja hitsaamiseen. Perinteisillä leikkausmenetelmillä voidaan leikata 10-20 tonnia putkea päivässä, kun taas PC 600-900 CNC-putkileikkurilla tuottavuus voi nousta 40 tonniin putkea päivässä.

  Prosessi

  PC 600-900 -tietokoneohjattu putkileikkuri yksinkertaistaa prosessia, jossa hitsauskoppeihin toimitetaan riittävä määrä mittojen mukaan leikattua materiaalia, jolloin vältytään hitsaajamestareiden ajan tuhlaamiselta sovittamiseen. PC 600-900:n avulla tyypillinen 82-vaiheinen jakotukki valmistuu vain kahdessa tunnissa, kun se tavallisesti kestää noin 26 tuntia.

   PC 600 Ø 48 mm–610 mm (2 – 24″) 3t
   PC 900 Ø 48 mm–910 mm (2 – 36″)

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!