fbpx

Putkenleikkauslinja HGG TCL 400

Putkenleikkauslinja HGG TCL 400

TCL 400 -putkiplasmaleikkauslinja on uuden sukupolven 3D-putkileikkauskone. TCL:n korkea tuottavuus korvaa automaattiset mutta kalliit laserleikkauskoneet.
Verraton tuottavuus
Materiaalinkäsittelyominaisuuksien ja polttimen kiinteässä asennossa pitämisen ansiosta leikkauksen aikana voidaan nyt käsitellä automaattisesti eripituisia valmiita osia. Uusi sukupolvi on tuottavampi eikä vaadi jatkuvaa käyttäjän puuttumista asiaan.
Turvallinen käyttäjälle
Perinteisissä putkileikkureissa ei ole vaaraa joutua kosketuksiin plasmakaasujen kanssa. Pienen, rajatun leikkausalueen muodostaminen pitää kaasut täysin hallinnassa. Paras mahdollinen ratkaisu.
Materiaalin lajittelu
Leikattu materiaali ohjataan oikeaan lähtöasemaan, jolloin kaikki projektin kappaleet voidaan kerätä yhdelle alustalle. Alusta voidaan sitten siirtää trukilla haluttuun paikkaan. Pyynnöstä on saatavana myös kuljetinjärjestelmällä varustettu järjestelmä.

  Mikä tuotantoprosessissa huolestuttaa sinua eniten? Onko kyse toteutuksen monimutkaisuudesta, tuotantovirran huonosta hallinnasta, materiaalien tehottomasta käsittelystä, joka johtaa liiallisiin tappioihin, juoksevista kustannuksista, jotka karkaavat käsistä, vai ammattitaitoisten hitsaajien puutteesta? Miten selviämme hitsatuille rakenteille asetetuista yhä tiukemmista vaatimuksista ja säännöistä?

  Teräsrakentaminen

  Koska volyymit ja putkikoot vaihtelevat projektikohtaisesti, tarvitset joustavan koneen, joka ei seiso tyhjäkäynnillä tuotantotiloissa. Teräsrakenteiden markkinat ovat erittäin kilpaillut, ja niillä on tiukat määräajat ja pienet katteet, ja niihin pääsemiseksi tarvitaan pitkälle automatisoituja tuotantokoneita. TCL 400 -putkileikkauslinja tarjoaa sekä joustavuutta että korkeaa automaatioastetta.
  Korkeasti koulutetun henkilöstön, kuten kokeneiden hitsaajien, löytäminen on myös vuosi vuodelta vaikeampaa. Leikkausprosessin automatisointi ratkaisee nämä haasteet mahdollistamalla erittäin tarkat leikkaukset ja vähentämällä merkittävästi hitsausmäärää. Tarkkuusleikkausten ansiosta liiallista hiontaa ei tarvita. Valmiit osat on helppo asentaa ja hitsata.
  Teolliset sovellukset: putkien plasmaleikkaus (laserleikkauksen sijasta) nostureita, ristikkorakenteita, stadioneita, siltoja, huvipuistoja, messukeskuksia, lentokenttätiloja ja ostoskeskuksia varten.

  Prosessiputkistot

  TCL 400 -putkileikkauslinja automatisoi ja yksinkertaistaa hitsauskoppien varustamista riittävillä määrillä leikattua materiaalia, jolloin vältetään käsityöläishitsaajien ajan tuhlaaminen sovittamiseen. TCL 400 on pitkälle automatisoitu tuotantolinja, jossa on useita syöttöasemia hitsauskoppien syöttämistä varten sekä jäännöksen käsittelyjärjestelmä.
  Kokoonpantavat säiliöt ja putkikomponentit on koottava tiukasti valmistajan eritelmien mukaisesti. Leikkausprosessin automatisointi ja älykkäiden hitsaustekniikoiden soveltaminen valmistelevat materiaalit nopeaan ja helppoon sovittamiseen ja hitsaamiseen. Leikkausprosessin automatisoinnilla voidaan myös vähentää merkittävästi hitsauksen määrää, mikä puolestaan vähentää työmaalla syntyviä työvoimakustannuksia jopa 30 prosenttia.
  Teolliset sovellukset: putkien plasmaleikkaus (laserleikkauksen sijasta) jalkoja, runkoja, keloja, runkolinjoja, putkistoja, jakotukkia, erityisratkaisuja, kattiloita, suuttimia varten.

  TCL 400 48 – 406 mm (2 – 16″) 4.2 t

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!