fbpx

Putkien ja laatikon osien leikkauskone HGG MPC 450/500-1200

HGG putkien ja laatikon osien leikkauskone MPC 450/500- 1200

Kolme laitetta yhdessä

MPC 450 putkien ja neliöputkien leikkauslaite on erittäin tarkka ja monipuolinen. Sillä voidaan leikata monenlaisia profiileja: putkia, laakeita palkkeja ja laatikkojen osia. Monipuolinen profiilien leikkauslaite yhdistää yhteen laitteeseen kolmen eri laitteen parhaat ominaisuudet.

  Sileät hitsatut osat
  MPC ohjelmisto auttaa vähentämään sovittelu- ja hitsaustarvetta. Tasaisen pintojen käsittelyn saavuttamiseen on kehitetty ainutlaatuinen algoritmi. Esimerkiksi laatikon neljän pinnan ylitys on ekstrapoloitu, jotta saavutetaan tasainen hitsauksen siirtyminen kaikilla neljällä säteellä.
  Täydellinen pituus
  The MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaitteeseen on yhdistetty mittaus ja poikkeamien oikaisutekniikat, jotka varmistavat täydellisesti sopivan pituuden. Tämä on ensiarvoisen tärkeä ominaisuus lavojen, erilaisten rakenteiden, maanvaraisten laitureiden ja vuoristoratojen 3D-profiloinnissa.
  Nopea kytkeminen b/n putkien ja laatikkojen osien leikkaamisessa
  MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaite voidaan alle 20 minuutissa muokata leikkauslaitteesta, jolla leikataan putkia, laatikkojen leikkaamiseen tarkoitetuksi laitteeksi ja toisinpäin.

  Mikä on suurin huolenaihe valmistusprosessissa? Onko se suunnitelman kattavuus, riittämätön tuotantoprosessin hallinta, tehoton materiaalin käsittely, joka aiheuttaa ylimääräistä hävikkiä, valmistuskustannusten hallinnan menettäminen tai pätevien hitsaajien puute? Tai miten suoriudut hitsattuihin rakenteisiin liittyvien jatkuvasti kasvavien vaatimusten ja sääntöjen aiheuttamasta paineesta?
  Teräsrakenteet
  Materiaalityypit ja määrät vaihtelevat suuresti eri hankkeissa. Sen sijaan, että laitteet seisoisivat tuotantolaitoksessa käyttämättöminä, on toimiva ratkaisu hankkia plasmaleikkauslaite putkien ja laatikkojen leikkaamiseen. Valmistaja pystyy tavanomaisia leikkausmenetelmiä käyttämällä leikkaamaan maksimissaan 10-20 tonnia terästä päivässä, kun taas MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaitteella voidaan päivän mittaan leikata jopa yli 40 tonnia terästä päivässä.
  Teollinen sovellus: putkien ja laatikkojen leikkaus urheilukenttiä, siltoja, teemapuistoja, näyttelykeskuksia, lentokenttärakenteita, ostoskeskuksia, nostureita yms. varten.
  Prosessi
  MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaite automatisoi ja yksinkertaistaa hitsaustyöpisteiden varustelua, sillä laitteeseen kuuluu riittävä määrä keloja mittojen mukaan leikkaamiseen, joten pätevien hitsaajien ei tarvitse keskittää aikaansa sovittelemiseen. Käyttämällä MPC plasmaleikkauslaitetta vähennetään tyypillisen, 82 viistotulla aukolla varustetun palkin valmistusaika, joka on normaalisti noin 26 tuntia, vain noin 2 tuntiin.
  Teollinen sovellus: Putkien ja laatikkojen leikkaus lavoja, kehyksiä, hylsyjä, erilaisia tuote-eriä, putkisarjoja, vesivaraajia, suuttimien varten
  Merellä
  Kun käsin tehtäviä töitä tuetaan automatisoidulla putkien ja laatikkojen leikkaamisella pystytään paremmin vastaamaan merirakenteiden valmistusalan tiukkoihin tuotantovaatimuksiin. Käyttämällä MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaitetta pystytään 95 putkesta koostuva helikopterinkansi rakentamaan normaalisti noin 240 tunnin sijaan vähemmän kuin 40 tunnissa.
  Teollinen sovellus: Putkien ja laatikkojen leikkaus kansien, nostureiden, helikopterikansien, tukirakenteiden, putkitelineiden, vedenalaisten jakotukkien suojakehysten, venelaitureiden leikkaamiseen.
  Maalla
  Kokonaisen öljylautan rakentamiseen tarvitaan keskimäärin 8 hitsaajaa, jotka työskentelevät 10 tuntia päivässä 6 päivää viikossa. Käyttämällä MPC putkien ja neliöputkien leikkauslaitetta pystyy yksi laitteen käyttäjä tukemaan tehokkaasti kaikkien kahdeksan hitsaajan toimintaa. Tällä tavoin voivat pätevät hitsaajat keskittyä siihen, mitä he parhaiten osaavat – sovittelemiseen ja hitsaamiseen.
  Teollinen sovellus: Putkien ja laatikkojen leikkaus öljynporauslauttoja, kehyksiä, tukirakenteita, putkitelineitä, tukia varten.

  MPC 450 | 500 48 mm–510 mm (2″ – 20″) 60 x 60 mm – 450 x 450 mm (2 x 2” – 18 x 18”) On request 8 t
  MPC 450 | 600 48 mm–610 mm (2″ – 24″)
  MPC 450 | 800 48 mm –815 mm (2″ – 32″)
  MPC 450 | 1000 48 mm–1020 mm (2″ – 40″) 12 t
  MPC 450 | 1200 48 mm–1225 mm (2″ – 48″)