fbpx

Putkien leikkauslinja TCL 400

HGG putkien leikkauslinja TCL 400

Putkenleikkauslinja, sukupolvi 2.0
TCL 400 plasmaputkenleikkauslinja on putkien 3D leikkauslaitteiden uusi sukupolvi. Erittäin tehokas TCL on vastaus automatisoitujen, mutta erittäin kalliiden putkien laserleikkauslaitteiden kehittämishaasteeseen.
Ylivoimainen tuottavuus
Siirtämällä materiaalia leikkaamisen aikana ja pitämällä pistimen kiinteässä asennossa käsitellään hiontaa ja eripituuksisia valmiita osia nyt automaattisesti. Tämä laitteen uusi sukupolvi tarjoaa paremaa tuottavutta ilman laitteen käyttäjän jatkuvaa huomiota ja ohjausta.
Käyttäjän turvallisuus
Perinteisen putkien leikkauslaitteen käytössä altistuu käyttäjä aina jonkin veerran plasmahöyryjen vaikutukselle. Kun luodaan pieni ja rajoitettu leikkausalue, höyrypäästöt ovat täysin kontrolloitavissa. Tämä on aivan uudenlainen ratkaisu
Materiaalin lajittelu
Leikattava materiaali toimitetaan asianmukaiselle syöttöasemalle, johon kaikki osat voidaan
koota samaan kasettiin. Kasetti toimitetaan tuotantoprosessissa eteenpäin haarukkanostureiden avulla. Tilauksesta toimitetaan myös kuljettimella varustettu poistojärjestelmä.

  Mikä on suurin huolenaihe valmistusprosessissa? Onko se suunnitelman kattavuus, riittämätön tuotantoprosessin hallinta, tehoton materiaalin käsittely, joka aiheuttaa ylimääräistä hävikkiä, valmistuskustannusten hallinnan menettäminen tai pätevien hitsaajien puute? Tai miten suoriudut hitsattuihin rakenteisiin liittyvien jatkuvasti kasvavien vaatimusten ja sääntöjen aiheuttamasta paineesta?
  Steel Construction
  Putkien tilavuuden ja koot vaihtelevat eri hankkeissa ja vaativat monipuolisen laitteen, jotta erilaiset laitteet eivät seisoisi käyttämättä tuotantotiloissa. Teräsrakenteiden markkinoilla vallitsee ankara kilpailu, jossa toimitusajat ovat lyhyitä ja kate alhainen ja se taas edellyttää automatisoitujen laitteiden käyttöä. TCL400 putkien leikkauslinja tarjoaa vastauksen korkeaan automatisointitasoon yhdistetyn joustavuuden saavuttamisen vaatimukseen.
  Pätevien alansa asiantuntijoiden, kuten hitsaajien, löytäminen on aina vain hankalampaa. Leikkausprosessin automatisointi ratkaisee myös tämän ongelman, tarjoamalla erittäin tarkkoja leikkauksia ja vähentämällä hitsaustarvetta huomattavasti. Koska leikkaustulos on hyvin tarkka, ylimääräistä hiontaa ei tarvita. Kaikki osat on valmistettu sovittamista ja hitsaamista varten.
  Teollinen sovellus: putkien plasmaleikkaus (putkien laserleikkauksen sijaan) nostureiden, urheilukenttien, siltojen, teemapuistojen, näyttelykeskusten, lentokenttärakenteiden, ostokeskusten rakentamiseen.
  Putkien käsittely
  TCL400 putkien leikkauslinja automatisoi ja yksinkertaistaa valmistajan kannalta hitsaustyöpisteiden varustelua, sillä laitteeseen kuuluu riittävä määrä keloja mittojen mukaan leikkaamiseen, joten pätevien hitsaajien ei tarvitse keskittää aikaansa sovittelemiseen. TCL400 tarjoaa pitkälle automatisoidun valmistuslinja useilla poistoasemilla, jotka palvelevat sekä hitsauspisteitä että leikkausjätteiden käsittelyjärjestelmää.
  Esivalmistetut astiat ja putkijärjestelmät on koottava tarkkoja putkien kokoamisen sääntöjä noudattaen. Automatisoimalla leikkausprosessin ja käyttämällä älykkäitä hitsaustöiden valmistelutekniikoita ovat materiaalit valmiita nopeaa ja helppoa sovittelua ja hitsaamista varten. Automatisoitu leikkausprosessi vähentää selkeästi hitsaustarvetta. Sen tuloksena ovat tehtaan työkustannukset jopa 30 % verran laskeneet.
  Teollinen sovellus: putkien plasmaleikkaus (putkien laserleikkauksen sijaan) tukirakenteiden, kehysten, kelojen, jakotukkien, putkilinjojen, kansien, laatikkojen, vesivaraajien, suutinten rakentamiseen.

  TCL 400 48 – 406 mm (2 – 16″) 4.2 t