fbpx

Ship Profiler automaattinen profiilileikkuri

Ship Profiler automaattinen profiilileikkuri

Ship Profiler mahdollistaa automatisoidun profiloinnin edulliseen hintaan, ja siinä yhdistyvät korkea tuottavuus ja pieni tilantarve! Lasermittauksia käytetään materiaalipoikkeamien kompensointiin ja maksimaalisen tarkkuuden saavuttamiseen.
Käyttäjän turvallisuus
Ikkunoitu leikkauskammio erottaa leikkausprosessin käyttäjästä ja toimii esteenä melulta, tärinältä ja kipinöiltä. Kaksipisteinen kohinan ja kipinöiden poistojärjestelmä poistaa haitalliset aineet suoraan ilmanvaihtojärjestelmään.
Osat alkaen
Vapaasti kallistettava ja käännettävä patentoitu kaksiakselinen leikkuupää mahdollistaa tarkan suoran leikkauksen ja viisteiden leikkaamisen 45°:een asti. HGG:ssä käytetään mahdollisimman vähän akseleita, joissa on tarkat sähkömoottorit, mikä takaa tarkat leikkaukset joka kerta.
Tarkka leikkaus
Polttimen pidikkeeseen on asennettu 3D-lasermittausjärjestelmä. 3D-laserkeilaus laskee nopeasti materiaalin virheasennot, vertaa teoreettista mallia materiaaliin ja antaa leikkausvaunulle tietoa plasmapolttimen tarkkaa asemointia varten.

  Mikä tuotantoprosessissa huolestuttaa sinua eniten? Onko kyse materiaalien tehottomasta käsittelystä, joka johtaa liiallisiin hävikkeihin, tuotantovirran huonosta hallinnasta, hallitsemattomista juoksevista kustannuksista vai ammattitaitoisten hitsaajien puutteesta? Miten säilyttää kilpailuetu kilpailluilla ja innovatiivisilla laivanrakennusmarkkinoilla?
  Laivankorjaustelakat
  Laivankorjaustelakoiden kannalta joustavuus on ratkaisevan tärkeää. Ship Profiler täyttää nämä vaatimukset kaikin puolin, ja itse asiassa kone on suunniteltu vastaamaan laivankorjaustelakoiden erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kelojen (putkien) tai jäykistävien elementtien (tasakulmaiset ja epätasakulmaiset elementit, tasot) käsittely, Ship Profiler pystyy käsittelemään kaiken ja tuottamaan valmiita elementtejä tuotantoprosessin aikana. Aiemmin vain suuret tuotantomäärät olisivat oikeuttaneet pitkälle automatisoidun profilointikoneen hankinnan, mutta nykyään Ship Profiler tekee automatisoinnista kohtuuhintaista ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja puolet pienemmällä tilalla ja kustannuksilla.
  Teolliset sovellukset: jäykisteiden, litteiden paneelien ja mikropaneelien automatisoitu profilointi. Tätä profilointikonetta voidaan käyttää myös putkien leikkaamiseen keloja ja putkistoja varten.
  Sotalaivat
  Sotalaivojen rakentamisessa käytetään suurta määrää erikokoisia ja -pituisia jäykisteitä. Osien materiaalinkäsittely, lajittelu ja merkitseminen on hyvin monimutkaista. Nykyisiin manuaalisiin järjestelmiin verrattuna Ship Profiler -profiiliautomaatti vähentää ihmistyövoiman käyttöä yli 70 % samalla läpimenomäärällä. Investointi maksaa itsensä takaisin vain kahdessa vuodessa.
  Teolliset sovellukset: jäykisteiden, litteiden ja mikrolevyjen, alarunkojen, laipioiden ja seinien automaattinen profilointi lentotukialuksia, vartiolaivoja, risteilijöitä, fregatteja, sairaalalaivoja jne. varten.
  Laivanrakennus
  Laivanrakennusalalla käsiteltävien jäykisteiden määrä on yleensä suuri. Tästä syystä HGG on kehittänyt pitkälle automatisoidun PCL600-profiilinleikkauslinjan. Tämä kone on kuitenkin saatavilla vain erittäin suurille telakoille, joiden tuotantomäärät oikeuttavat näin korkean automaatiotason. HGG kehitti sen vuoksi Ship Profiler -laitteen, joka tarjoaa PCL600:aa vastaavan tarkkuuden, leikkausprosessin automatisoinnin ja jopa PCL600:n ominaisuuksia paremman joustavuuden, mutta puolet halvemmalla. Automatisoitu profiilinleikkaus on nyt ennennäkemätön ja järkevä vaihtoehto. Teolliset sovellukset: jäykisteiden, litteiden ja mikrolevyjen, kelojen ja putkistojen automaattinen profiilileikkaus.
  Lastialukset
  Kauppalaivojen rakentamisen erittäin kilpailluilla markkinoilla tuotantotehokkuus ja suuri läpimeno ovat kriittisiä tavoitteita. Perinteisiä profilointimenetelmiä käyttävillä telakoilla on vaikeuksia saavuttaa nämä tavoitteet. Ship Profiler on suorituskykyinen automatisoitu profilointikone, jolla voidaan käsitellä kaikkia profiileja ja putkia kohtuuhintaan.
  Teolliset sovellukset: Jäykisteiden, litteiden ja mikrolevyjen, alusrunkojen, laipioiden ja seinien automatisoitu profilointi nesteytetyn maakaasun tankkereissa, supertankkereissa, konttialuksissa, kemikaalisäiliöaluksissa, irtolastialuksissa, ro-ro-aluksissa, jäänmurtajissa jne.

  Ship Profiler in mm 48–450 80–260 60×5 – 450×30 60×80×5 – 150×200×30 60×5 – 250×30 125 kg/m 12m
   Ship Profiler in inch 2–17.7 3.2–10.2 2.4×0.2 – 17.7×1.2 2.4×3.2×0.2 – 5.9×7.8×1.2 2.4×0.2 – 9.8×1.2 84 lb/ft 40′

  Profiilimuotojen valinta jäykistysprofiilien liitoksia varten:

  Aukot

  Aukkojen leikkaaminen veden läpäisemiseksi tai materiaalin joustavuuden lisäämiseksi.

  Leikatut aukot

  Profiilin verkossa risteäviä profiileja varten.

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!