fbpx

Manuaalinen metallivannesaha GBS 185 GH AUTOCUT

IMET GBS 185 GH Autocut Manuaalinen vannesaha

Manuaalinen vannesaha tai painovoimalla laskeva viistoleikkaus 0° – 60° vasemmalla.
Ruuvipuristin pikakiinnityksellä. Helppokäyttöiset stopparit 0°, 45° ja 60° vasemmalla kohdalla, asteikollinen levy erilaisten kulmien tunnistamiseen.

Vanteen laakeroidut ohjaimet terän säätämiseen, väkipyörät 260 mm halkaisijalla. AUTOCUT GH versio “3 tavan” valintakytkimellä:

– A Manuaalinen leikkaus.
– B Manuaalinen itsejarrutuksella varustettu leikkaus.
– C Automaattinen leikkaus säädettävällä alassyötön arvolla ja stopparilla leikkausviivan päädyssä. Käyttäjä voi siirtää sahan kehyksen manuaalisesti materiaalin lähelle, sen jälkeen antaa laitteen suorittaa leikkauksen vain säätämällä alassyötön määrää.
Leikkausteho 90° pyöreä max. 185 mm., neliöleikkaukset max. 180 mm. ja suorakulmaiset leikkaukset max. 200 x 150 mm.

  Terän ohjaimet kovametallitassuillaTerän ohjaimet kovametallitassuilla säädettävillä ruuveilla kulumisen kompensoimiseen.
  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Imet-laitteille on saatavissa minimaalisen voitelun järjestelmä, joka estää jäähdytysnesteen suihkuttamisen, mikä on tyypillistä emulgoituvan öljyn käytössä eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  GBS 185 GH Autocut 
  Aluekulmaleikkaus ° 90 + 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 185 / 180 / 200 x 150
  Terän mitat mm. 2080 x 20 x 0.9
  Terän moottorin teho KW 0,8
  Terän nopeus mt/min. 30/60
  Mitat ( L x P x K ) mm. 600 x 1200 x 1700
  Työpöydän korkeus mm. 900
  Paino Kg 215
  Toimintatyyppi Manuaalinen/Painovoima
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / alumiini