fbpx

Automaattinen CNC pyörösaha VELOX 350 AF-NC

IMET VELOX 350 AF-NC Automaattinen CNC pyörösaha

Automaattinen CNC pyörösaha sopii alumiinin ja kevytmetalliseosten ja profiilien korkealla tarkkuustasolla leikkaamiseen. Mahdollisuus säätää kone leikkaamaan messinkiä ja kupariprofiileja. Kulmaleikkaus 0 – 45° oikealla ja vasemmalla. Kärki kääntyy 45° pystyakselilla ja mahdollistaa kallistetut leikkaukset.

Helppokäyttöiset stopparit 0°, 15°, 30°, 45° kohdalla vasemmalla ja oikealla. Käsipyörä lukitsee sahauskärjen jokaiseen kulmaan, (01) asteikko on kaiverrettu työtasoon. Sähköpneumaattinen toiminta, hydraulinen kärjen alassyötön nopeuden ohjaamiseen.

Kaikkien toimintojen CNC-ajuri, mm. leikkauspituuksien säätö (min 4 mm) automaattisilla syöttöiskuilla; käynnistysleikkaus ja pääteleikkauspisteet; koneen tila kuvataan näyttöön, mm.  terän kunto ja nopeus, työkappaleiden laskin, leikattavan materiaalin kokonaispituus, poikkeamat toiminnassa ja eri kielten valinta näppäimistön avulla. Syöttölaite 200 mm aukolla, liikkuu elektronisen, invertterillä varustetun moottorin avulla. Iskun minipituus 4 mm (raapimen päädyn minimimitta 355 mm). Muistiin voidaan tallentaa 99 ohjelmaa, jokainen erilaisella leikkauspituudella ja leikkausten lukumäärällä. Etuosassa kaksi ruuvipuristinta pikakiinnikkeillä, vapaa liikkuvuus pitkin työtasoa, pystysuuntainen pneumaattinen ruuvipuristin. Ylempi rulla leikkaa useamman tangon rivissä. Täydellinen terien suojaus, leikkaus on kytketty lastujen imulaitteeseen. Teräsuojaus avautuu vain silloin, kun terät ovat pysähtyneet. Kiinteä suojaus purkusivussa.

Lattiatuessa siirrettävä säiliö ja leikkauslastujen keräyslaite, liitäntäelementti purkusivulle varmistaa parhaan mahdollisen turvallisuuden. Voitelujärjestelmä ruiskutuksella toimii vain leikkaamisen aikana, ilmansuodatin/hidastin/ voitelulohko. Pääkatkaisija minimivetojousella, hätäseis-painike, moottorin terminen ja magneettinen suoja, moottorin absorptiolaite, 24V pienjännite.

Kaikkien toimintojen ohjelmointi CNC-ohjauspaneelin kautta, helppokäyttöinen näyttö, johon kuvataan koneen tila ja mahdolliset poikkeamat.

Valurautakärki estää tärinän. Lisänä pystysuuntainen pneumaattinen ruuvipuristin varmistaa materiaalin luotettavan kiinnityksen.

Leikkausteho 90 ° pyöreissä leikkauksissa max. 120 mm., neliöleikkauksissa max. 105 mm. 200×80 mm.

*Industry 4.0 modeemi, kaukopalvelu ja etäohjaus toimitetaan tilauksesta.

  Pystyleikkaukset VELOX

  Velox pyörösahat, vakiomallin lisäksi -45 ° – +45° ja myös kärkeä voidaan kallistaa pystysuunnassa 45 ° verran vasemmalle.

  Näyttö MAHLER

  Meidän pyörösahojen malleissa SIRIO 370 AF-350 AF-VELOX NC ja NC on ohjausjärjestelmässä muutama taktiilipainike ja iso LCD-näyttö lukemia varten. Mahdollisuus tallentaa 99 leikkauslinjaa erilaisilla pituuksilla ja määrillä sekä maksimissaan 99 leikkausohjelmaa.

  Velox V-leuat

  Alumiinista valmistettujen V-leukojen avulla voidaan leikata putkinippuja, maksimihalkaisija 85 mm.; saatavissa yhdessä asennuspaketin kanssa.

  Lastujen imulaite Velox VALINNAINEN

  Tilauksesta saatavissa oleva lastujen imulaite pystyy poistamaan melkein kaikki leikkausvaiheessa syntyneet lastut.

  Lastujen imulaite Velox VALINNAINEN

  Tilauksesta saatavissa oleva lastujen imulaite pystyy poistamaan melkein kaikki leikkausvaiheessa syntyneet lastut.

   

  Tankojen latauslaite SLB 6 VALINNAINEN

  Automaattisten CNC-sahojen Sirio 370 AF-NC ja VELOX 350 AF-NC tankojen latauslaite. Sopii 6 m pituisten 20 – 90mm (pyöreä), 80×80 (neliö) tai kiinteiden halkaisijaltaan max 50mm putkien leikkaamiseen. Työsykli: (04.) kun tanko on leikattu, pneumaattisen sylinterin kuljettama laite kuljettaa tankoa linjalla ja laittaa sen lastauspöydälle, sen jälkeen moottoroitu kumilla päällystetty pyörä työntää sen eteenpäin sahaan. Kun leikkauspiste on saavutettu, sahan ruuvipuristimet tarttuvat materiaaliin, (03.) moottoroitu pyörä nostaa sen ja leikkaussykli alkaa. (02.) Lastaustason pituus on 6 m ja leveys 750mm, säädettävä kaltevuus. Rakenne sisältää hitsatut metalliprofiilit, täysin suojatun turvaohjaimen, joka on valmistettu perforoidusta metallilevystä, ja putket. Tilauksesta on saatavissa erityisvalmisteinen laite pienempien, halkaisijaltaan 20 mm – 100 mm tankojen lastaamiseen.

   

  Rullapöydät RTS Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  V – telat

  Jos laitteessa vaaditaan V-leukoja, on suositeltavaa lisätä rullapöytään V-telojen pari, me suosittelemme 6 paria jokaista rullapöydän 2 metriä kohtaan.

   

  VELOX 350 AF-NC
  Aluekulmaleikkaus ° -45/90/+45
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 120 / 105 / 200×80
  Terän mitat mm. 350
  Terän moottorin teho KW 2.2
  Syöttövaunun nopeus (toistettava) mm. 520
  Kaapimen pääty mm. 355
  Terän nopeus RPM 3600
  Jäähdytyssäiliön tilavuus Lt 40
  Mitat ( L x P x K ) mm. 1800 x 1450 x 1950
  Työtason korkeus mm. 930
  Paino Kg 610
  Leikattavan materiaalin minimipituus mm. 4
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen/automaattinen CNC
  Leikattavat materiaalit Alumiini kevytmetalliseokset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!