fbpx

Automaattinen CNC kylmäpyörösaha SIRIO 370 AF-NC

IMET SIRIO 370 AF-NC Automaattinen CNC kylmäpyörösaha

Automaattinen CNC pystypylväs pyörösaha; viisteleikkaus 0° – 45° oikealla (vain puoliautomaattinen sykli) ja 0° – 60° vasemmalla.
Sopii erikoislujan teräksen leikkaamiseen, elektronisella invertterillä varustettu versio laajentaa leikkausmahdollisuuksia ruostumattomasta teräksestä messinkiin ja kupariin.
Ensisijainen voimansiirto transmission väkipyörillä ja hammashihnalla, lopullinen vähennys öljykylvyssä isokokoisella pronssista valmistetulla hammaskehällä.
Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, vapaa liikkumaan pitkin työpöytää, nopeilla liikkeillä ja kiinnityksellä; takertumisen estävä säädettävä laite, pneumaattinen pystysuuntainen ruuvipuristin.
Terän karan halkaisija 40 mm.
Sähkö-pneumaattinen toiminta, hydraulinen kärjen alassyöttönopeuden ohjaus.
Syöttölaitteen liikkeet sähkömoottorilla varustetulla enkooderilla, 200 mm aukko, isku min. 4 mm (kaapimen pää min. 170 mm.), isku max. 520 mm.
Muistiin voidaan tallentaa 99 ohjelmaa, jokainen erilaisella leikkauspituudella ja leikkausten lukumäärällä.
Leikkausteho 90 °, pyöreä max. 120 mm., neliönmuotoinen max. 100 mm., suorakulmainen max. 180×100 mm.
* Industry 4.0 modeemi, kaukopalvelu ja etäohjaus toimitetaan tilauksesta.

   

  SIRIO ruuvipuristimen pikavipu

  Kaikissa pyörösahojen SIRIO-malleissa on vakiovarusteena pneumaattinen etumaisen ruuvipuristimen poikittaissiirtymä.

  SIRIO syöttölaite

  Sahamallien SIRIO AF ja AF-E-CN syöttölaite on asennettu uivalle työpöydälle mahdollistamaan materiaalitankojen, jotka eivät ole täydellisen suoria, syöttämisen. Liikettä ohjataan hydropneumaattisella sylinterillä (AF-E) tai hammastetun hihnan ja motohidastimen (AF-NC) kautta.

  SIRIO AF sähköpaneeli

  Automaattisen pystypylväspyörösahan SIRIO AF-E tai AF-NC sähköpaneeli on sijoitettu koneen taakse teknisen tarkastuksen varalta helposti luokse pääsettävän paikkaan.

  SIRIO terän puhdistusharja

  Kaikkiin SIRIO-malleihin on asennettu nailonharjat estämään terän leikkausreunan vaurioitumisen ja pitämään sen jatkuvasti puhtaana.

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imetin valmistamiin koneisiin voi tilata minimaalisen voitelun järjestelmän, se estää tavanomaisesti emulgoitavissa öljyissä käytettävän jäähdyttävän nesteen suihkuamisen eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  Näyttö MAHLER

  Meidän pyörösahojen malleissa SIRIO 370 AF-350 AF-VELOX NC ja NC on ohjausjärjestelmässä muutama taktiilipainike ja iso LCD-näyttö lukemia varten. Mahdollisuus tallentaa 99 leikkauslinjaa erilaisilla pituuksilla ja määrillä sekä maksimissaan 99 leikkausohjelmaa.

  Sirio V-leuat VALINNAINEN

  Valuraudasta valmistetuilla V-leuoilla on mahdollista leikata putkia, joiden halkaisija on max. 85 mm max.; varuste kuuluu työkalusarjaan.

  Tankojen latauslaite SLB 6 VALINNAINEN

  Automaattisten CNC-sahojen Sirio 370 AF-NC ja VELOX 350 AF-NC tankojen latauslaite. Sopii 6 m pituisten 20 – 90mm (pyöreä), 80×80 (neliö) tai kiinteiden halkaisijaltaan max 50mm putkien leikkaamiseen. Työsykli: (04.) kun tanko on leikattu, pneumaattisen sylinterin kuljettama laite kuljettaa tankoa linjalla ja laittaa sen lastauspöydälle, sen jälkeen moottoroitu kumilla päällystetty pyörä työntää sen eteenpäin sahaan. Kun leikkauspiste on saavutettu, sahan ruuvipuristimet tarttuvat materiaaliin, (03.) moottoroitu pyörä nostaa sen ja leikkaussykli alkaa. (02.) Lastaustason pituus on 6 m ja leveys 750mm, säädettävä kaltevuus. Rakenne sisältää hitsatut metalliprofiilit, täysin suojatun turvaohjaimen, joka on valmistettu perforoidusta metallilevystä, ja putket. Tilauksesta on saatavissa erityisvalmisteinen laite pienempien, halkaisijaltaan 20 mm – 100 mm tankojen lastaamiseen.

   

  RASAFC

  Latauspöydän liitäntäelementti. Sopii malleihin SIRIO 370 AF-E ja AF-NC

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  V- Rollers

  If the V-jaws are required , it is advisable to apply on the roller table a pair of V-rollers , we suggest 6 pairs maximum every 2 meters of roller table.

  Sirio 370 AF-NC
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 120 / 100 / 180 x 100
  Terän mitat mm. 370
  Terämoottorin teho KW 3
  Syöttövaunun nopeus (toistettava) mm. 520
  Kaapimen pääty mm. 170
  Terän nopeus RPM 15 ÷ 70 ESC
  Jäähdytyssäiliön tilavuus Lt 40
  Mitat ( L x P x K ) mm. 1900 x 1450 x 2100
  Työpöydän korkeus mm. 925
  Paino Kg 740
  Leikattavan materiaalin minimipituus mm. 4
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen/automaattinen CNC
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!