fbpx

Manuaalikäyttöinen kylmäpyörösaha SIRIO 370

IMET SIRIO 370 Manuaalikäyttöinen kylmäpyörösaha

Raskas manuaalinen pystysaha, viisteleikkaus 0° – 45° oikealla ja 0° – 60° vasemmalla. Suositellaan käytettävän erilaisissa työpajoissa ja sahalaitoksilla.
Sopii erikoislujan teräksen leikkaamiseen, elektronisella invertterillä varustettu versio laajentaa leikkausmahdollisuuksia ruostumattomasta teräksestä messinkiin ja kupariin.
Ensisijainen voimansiirto väkipyörillä ja hammashihnalla, lopullinen vähennys öljyssä pronssista valmistetulla hammaskehällä. Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, vapaa liikkumaan pitkin työpöytää, nopeilla liikkeillä ja kiinnityksellä, takertumisen estävä säädettävä laite.
Helppokäyttöiset stopparit 0° ja 45° kohdalla vasemmalla, säädettävä pituusstoppari.
Terän karan halkaisija 40 mm. Terää puhdistava nailonharja.
Lattia-alusta irrotettavalla lastunkeräimellä ja jäähdytyssäiliöllä; jäähdytyksen sähköpumppu.
Leikkausteho 90 °, pyöreä max. 120 mm., neliönmuotoinen max. 100 mm., suorakulmainen max. 180×100 mm.

  SIRIO ruuvipuristimen pikavipu

  Kaikissa pyörösahojen SIRIO-malleissa on vakiovarusteena pneumaattinen etumaisen ruuvipuristimen poikittaissiirtymä.

  SIRIO terän puhdistusharja

  Kaikkiin SIRIO-malleihin on asennettu nailonharjat estämään terän leikkausreunan vaurioitumisen ja pitämään sen jatkuvasti puhtaana.

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imetin valmistamiin koneisiin voi tilata minimaalisen voitelun järjestelmän, se estää tavanomaisesti emulgoitavissa öljyissä käytettävän jäähdyttävän nesteen suihkuamisen eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  Pneumaattinen ruuvipuristin Sirio VALINNAINEN

  Sirion manuaaliseen malliin voi tilata valinnaisena lisävarusteena kärjen liikkeiden ohjaaman pneumaattisen avaamisen ja sulkemisen varmistavan laitteen.

   

  Elektroninen nopeuden ohjain ESC VALINNAINEN

  Versio elektronisella invertterillä laajentaa leikkausmahdollisuuksia ruostumattomasta teräksestä kevytterässeoksiin.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  Rullapöydät RTP BS.

  Rullapöydät vapaasti liikkuvilla rullilla, pituusstopparilla ja moottoroidulla liikkeellä, mahdollisuus ohjata 10 erilaista pituutta ohjattavan logiikan kautta. Liike hammashihnan ja vaihteistomoottorin kuulamutteriohjainten kautta. Pituusstoppari pneumaattisen sylinterin kautta. Asennon lukema enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri malleina alkaen 3 metristä. Automaattinen 50 mm nosto 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  Sirio 370
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 120 / 100 / 180 x 100
  Terän mitat mm. 370
  Terämoottorin teho KW 1.5 / 2.2 or 3 ESC
  Terän nopeus RPM 15/30 or 15 ÷ 70 ESC
  Jäähdytyssäiliön tilavuus Lt 40
  Mitat ( L x P x K ) mm. 810 x 1020 x 1850
  Työpöydän korkeus mm. 925
  Paino Kg 390
  Toimintatyyppi manuaalinen
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!