fbpx

Puoliautomaattinen kylmäpyörösaha SIRIO 315 SH

IMET SIRIO 315 SH puoliautomaattinen kylmäpyörösaha

Raskas puoliautomaattinen pystysaha; viisteleikkaus 0° – 45° oikealla ja 0° – 60° vasemmalla. Sopii erikoislujan teräksen leikkaamiseen. Terän karan halkaisija 40 mm.
Puoliautomaattinen versio sähkö-pneumaattisella toiminnalla, hydraulinen kärjen alassyöttönopeuden ohjaus ja pneumaattinen ruuvipuristin. Leikkaussyklit säädettävällä syöttönopeudella leikkauksen aikana ja nopea palautus.
Käynnistys- ja pysäytyspisteiden helppo säätely 2 mikrokytkimen avulla.
Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, vapaa liikkumaan pitkin työpöytää, nopeilla liikkeillä ja kiinnityksellä, takertumisen estävä säädettävä laite.
Voimansiirto öljyllä, kierteellä ja pronssista valmistetulla hammaskehällä. Helppokäyttöiset stopparit 0° ja 45° kohdalla vasemmalla, säädettävä pituusstoppari. Lattia-alusta irrotettavalla lastunkeräimellä ja jäähdytyssäiliöllä; jäähdytyksen sähköpumppu.
Leikkausteho 90 °, pyöreä max. 108 mm., neliönmuotoinen max. 93 mm., suorakulmainen max. 150 x 90 mm.

  SIRIO ruuvipuristimen pikavipu

  Kaikissa pyörösahojen SIRIO-malleissa on vakiovarusteena pneumaattinen etumaisen ruuvipuristimen poikittaissiirtymä.

  SIRIO terän puhdistusharja

  Kaikkiin SIRIO-malleihin on asennettu nailonharjat estämään terän leikkausreunan vaurioitumisen ja pitämään sen jatkuvasti puhtaana.

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imetin valmistamiin koneisiin voi tilata minimaalisen voitelun järjestelmän, se estää tavanomaisesti emulgoitavissa öljyissä käytettävän jäähdyttävän nesteen suihkuamisen eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  Jalkapoljin koneen ohjaamiseen VALINNAINEN

  Tilauksesta on puoliautomaattisiin sahauskoneisiin saatavissa jalkapoljin koneen ohjaamiseen.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  Rullapöydät RTP BS.

  Rullapöydät vapaasti liikkuvilla rullilla, pituusstopparilla ja moottoroidulla liikkeellä, mahdollisuus ohjata 10 erilaista pituutta ohjattavan logiikan kautta. Liike hammashihnan ja vaihteistomoottorin kuulamutteriohjainten kautta. Pituusstoppari pneumaattisen sylinterin kautta. Asennon lukema enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri malleina alkaen 3 metristä. Automaattinen 50 mm nosto 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  SIRIO 315 SH
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 108 / 93 / 150 x 90
  Terän mitat mm. 315
  Terämoottorin teho KW 1.5 / 1.8
  Terän nopeus RPM 17/33 or 33/66
  Jäähdytyssäiliön tilavuus Lt 40
  Mitat ( L x P x K ) mm. 800 x 900 x 1950
  Työpöydän korkeus mm. 925
  Paino Kg 360
  Toimintatyyppi Puoliautomaattinen pneumaattinen
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!