fbpx

Automaattinen kylmäpyörösaha SIRIO 370 AF-E

IMET SIRIO 370 AF-E Automaattinen kylmäpyörösaha

Automaattinen, pystypylväs pyörösaha; viisteleikkaus 0° – 45° oikealla (vain puoliautomaattinen sykli) ja 0° – 60° vasemmalla.
Sopii erikoislujan teräksen leikkaamiseen, elektronisella invertterillä varustettu versio laajentaa leikkausmahdollisuuksia ruostumattomasta teräksestä messinkiin ja kupariin.
Ensisijainen voimansiirto väkipyörillä ja hammashihnalla, lopullinen vähennys öljykylvyssä isokokoisella pronssista valmistetulla hammaskehällä.
Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, vapaa liikkumaan pitkin työpöytää, nopeilla liikkeillä ja kiinnityksellä; takertumisen estävä säädettävä laite, pneumaattinen pystysuuntainen ruuvipuristin.
Terän karan halkaisija 40 mm.
Elektroninen toimilaite kaikkien toimintojen ohjelmoinnilla näppäimistön kautta, mm. leikkauksen aloitus- ja päätepisteiden asettaminen; koneen tila kuvataan näytössä.
Syöttölaite 200 mm aukolla, iskun maksimipituus 520 mm, iskun minimipituus 4 mm (kaapimen päädyn minimimitta 355 mm); leikkausten lukumäärän (1-9999) ja syöttöiskujen (1-29) valinta näppäimistön kautta.
Leikkausteho 90 °, pyöreä max. 120 mm., neliönmuotoinen max. 100 mm., suorakulmainen max. 180×100 mm.

  Kokonaiskuva toiminnasta

  PLC TRON ohjaa kaikkia sahan toimintoja ja välittää tietoja kaikista koneen toimintaolosuhteista (leikkausaika, terän nopeus, terän kunto, suoritettujen leikkausten lukumäärä) yhdessä itsediagnoisoinnin kanssa minkä tahansa todetun ongelman nopeaa poistamista varten.

  SIRIO ruuvipuristimen pikavipu

  Kaikissa pyörösahojen SIRIO-malleissa on vakiovarusteena pneumaattinen etumaisen ruuvipuristimen poikittaissiirtymä.

  SIRIO syöttölaite

  Sahamallien SIRIO AF ja AF-E-CN syöttölaite on asennettu uivalle työpöydälle mahdollistamaan materiaalitankojen, jotka eivät ole täydellisen suoria, syöttämisen. Liikettä ohjataan hydropneumaattisella sylinterillä (AF-E) tai hammastetun hihnan ja motohidastimen (AF-NC) kautta.

  SIRIO terän puhdistusharja

  Kaikkiin SIRIO-malleihin on asennettu nailonharjat estämään terän leikkausreunan vaurioitumisen ja pitämään sen jatkuvasti puhtaana.

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imetin valmistamiin koneisiin voi tilata minimaalisen voitelun järjestelmän, se estää tavanomaisesti emulgoitavissa öljyissä käytettävän jäähdyttävän nesteen suihkuamisen eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  Elektroninen nopeuden ohjain ESC VALINNAINEN

  Versio elektronisella invertterillä laajentaa leikkausmahdollisuuksia ruostumattomasta teräksestä kevytterässeoksiin.

  Sirio V-leuat VALINNAINEN

  Valuraudasta valmistetuilla V-leuoilla on mahdollista leikata putkia, joiden halkaisija on max. 85 mm max.; varuste kuuluu työkalusarjaan.

   

   

   

  RASAFC

  Latauspöydän liitäntäelementti. Sopii malleihin SIRIO 370 AF-E ja AF-NC

  Pystyrullat RTS

  RTS-rulliin yhdistettävät, jos vaaditaan useamman leikkauslaitteen yhdistelmää. Silloin on suositeltavaa kytkeä nämä pystyrullat rullapöytään kannattelemaan palkkimateriaalin koko pituutta (max. 6 paria jokaista pituussuunnan 2 metriä kohtaan).

  V- telat

  Jos laitteessa vaaditaan V-leukoja, on suositeltavaa lisätä rullapöytään V-telojen pari, me suosittelemme 6 paria jokaista rullapöydän 2 metriä kohtaan.

  Sirio 370 AF-E
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 120 / 100 / 180 x 100
  Terän mitat mm. 370
  Terämoottorin teho KW 1.5 / 2.2 or 3 ESC
  Syöttövaunun nopeus (toistettava) mm. 520
  Kaapimen pääty mm. 170
  Terän nopeus RPM 15/30 or 15 ÷ 70 ESC
  Jäähdytyssäiliön tilavuus Lt 40
  Mitat ( L x P x K ) mm. 1900 x 1450 x 2100
  Työpöydän korkeus mm. 925
  Paino Kg 710
  Leikattavan materiaalin minimipituus mm. 4
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen/automaattinne
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!