fbpx

Taivutuskoneet ohutlevyille

Metallilevyn taivutus on toimenpide, jossa levyn muotoa muutetaan voiman avulla. Peltiä taivutetaan vaaditun muodon tai muodon saavuttamiseksi valmistusprosessissa. Käytetty ulkoinen voima muuttaa vain arkin ulkoisia ominaisuuksia. Yhden levytyypin parametrit, kuten pituus ja paksuus, pysyvät samoina. Metallilevyn sitkeys mahdollistaa sen, että se käy läpi erilaisia ​​muovausprosesseja.

Peltitaivutuskoneet auttavat taivuttamaan peltiä mahdollisimman vähän virheitä käsittelyprosessista riippuen.

Durma on maailman johtava konevalmistaja ja myös metallintyöstökoneiden maailman markkinajohtaja. Durma-tuotevalikoima kattaa kaikki metallinkäsittelyn tärkeimmät osa-alueet: taivutus, leikkaus, meisto ja profiilimateriaalien työstö.

Durma vie tuotteitaan 82 maahan maailmanlaajuisesti. Yhtiön tehdastilojen pinta-ala on 150 000 neliömetriä ja yritys työllistää yli 1 000 työntekijää. Durma työskentelee johdonmukaisesti saavuttaakseen korkeimmat metallintyöstölaitteiden standardit.

Durma tarjoaa erittäin laajan valikoiman metallintyöstölaitteita. Lisäksi yhtiöllä on laadukas palvelu, asiakastuki ja koulutus. Yhtiö tarjoaa myös toimitusvalmiita varaosia, jolloin viallisen laitteen korjaaminen vie huomattavasti vähemmän aikaa.

SERVO-sarjan tuotteet ovat yhä enemmän edustettuina Durman tuotevalikoimassa. Uusimmat ohjelmistoratkaisut vähentävät energiankulutusta, mikä tarkoittaa, että tehtaalta tulleet laitteet ovat ~30 % energiatehokkaampia.

Nordcity tarjoaa taivutuskoneita ohutlevyille sekä putkien ja profiilien työstöön. Tutustu valikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaan mahdollisen taivutuskoneen, joka sopisi yrityksen työmääriin ja muihin tärkeisiin tekijöihin.

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Location