fbpx

Taivutuskoneet putkien ja profiilien käsittelyyn

Putkien ja profiilien taivutuskoneet

Kolmen tunnetun valmistajan Durman, Herberin ja Cesurbendin putkien ja profiilien työstöön tarkoitettujen taivutuskoneiden tuotevalikoima on erittäin monipuolinen ja kattaa täysin tämän kategorian tuotevalikoiman.

Eri laitteet mahdollistavat erilaisten profiilien ja putkien taivutuksen sekä kuumana että kylmänä. Herberillä ja Cesurbendillä on tuotevalikoimassaan numeroohjatut CNC-penkit, ja ne on suunniteltu sarjatuotantoon.

Putken taivutus on yksi tärkeimmistä koneistusprosesseista, jota alan ammattilaisetkin pitävät joskus itsestäänselvyytenä. Putken taivutuksella tarkoitetaan mitä tahansa metallin muovausprosessia, jonka perimmäisenä tavoitteena on uuden putken muodon muodostaminen. Taivutusprosessi voidaan kiinnittää kiinteään tai vapaaseen muotoon.

Kun putki on valmis, sen on yleensä suoritettava jälkivalmistustoimenpiteet, jotta äskettäin valmistetusta putkesta tulee käyttökelpoinen tuote. Taivutus on yksi yleisimmistä putken jälkikäsittelymenetelmistä. Putket voidaan taivuttaa manuaalisesti tai automaattisesti CNC-taivutuskoneella. Putken taivutus on koneistustekniikka, jota käytetään erilaisissa metallinmuovausprosesseissa laitteiden tuottavuuden lisäämiseksi. Putkea voidaan taivuttaa eri suuntiin ja eri kulmiin.

Taivutuskoneilla, kuten muillakin putkenkäsittelylaitteilla, on monia erilaisia ​​versioita, jotka kaikki tarjoavat erilaisia ​​toimintoja ja tuotantomahdollisuuksia. Autamme sinua löytämään sopivan taivutuskoneen, ota rohkeasti yhteyttä.

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Location