(

Taivutuspenkit

Metallin taivutus on prosessi, jossa metalliputken tai metallilevyn muotoa muutetaan kohdistamalla siihen voimaa. Voiman käyttö saa komponentin taipumaan tietyssä kulmassa, mikä johtaa haluttuun muotoon, usein ”V”- tai ”U”-muotoon. Jarrupuristin on työkalu, jolla taivutetaan metallilevyä, jolloin käytetään meistämistä ja taontaa. Vaikka taivutuskoneen pysäyttäminen saattaa tuntua itsestään selvältä, tarkkuuden ylläpitäminen koko prosessin ajan voi olla vaikeaa. Penkkipuristinjarruja on useita erilaisia, jotka kohdistavat komponenttiin eri tasoisia voimia. Esimerkiksi mekaaninen, pneumaattinen, hydraulinen ja CNC.

Mekaaninen taivutuskone

Tämän penkkipuristimen jarrurakenteen vuoksi se ei ole sopiva valinta ilmataivutukseen. Mekaanisen taivutuskoneen kaksi tärkeintä etua ovat nopeus ja tarkkuus, mutta muut laitteet, kuten CNC-koneet, ovat turvallisempia ja helpompia käyttää.

Pneumaattinen taivutuskone

Tässä laitteessa ilmavirran syöttämiseen käytetään kompressoria. Pneumaattista puristusjarrua käytetään usein, kun tarvitaan vähemmän painetta. Konetta käytetään parhaiten myös pienten metalliosien taivutukseen.

Hydraulinen taivutuskone

Hydrauliset taivutuskoneet käyttävät usein uusinta teknologiaa ja soveltuvat parhaiten ohutlevyn tarkkaan taivutukseen, joten hydraulikoneet ovat suosittuja metallilevyjen ja putkien taivuttamiseen.

CNC-taivutuskone

Nämä koneet antavat erittäin tarkat tulokset ja pystyvät käsittelemään hyvin eripaksuisia ja -kokoisia metallilevyjä ja putkia. Lisäksi CNC-koneet eivät erityisesti vaadi ihmisen läsnäoloa ja niin paljon koneen toimintaperiaatteiden tuntemusta, koska CNC-taivutuskone tekee suurimman osan työstä automaattisesti.

Nordcity tarjoaa taivutuskoneita ohutlevyille sekä putkien ja profiilien työstöön. Tutustu valikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaan mahdollisen taivutuskoneen, joka sopisi yrityksen työmääriin ja muihin tärkeisiin tekijöihin.

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 56 668 819Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: tarmo@nordcity.ee

Location