fbpx

Metallivannesaha BS 350 GH Autocut

IMET BS 350 GH Autocut metallivannesaha

Erittäin monipuolinen laite autonomiselle laskulla (GH) pienten ja keskisuurten tuotantoerien valmistukseen työpajoissa ja veistämöissä, kulmaleikkaus max. 45 ° oikealla ja 60 ° vasemmalla.
Lujatekoinen teräspalkkirakenne putkimaisella osalla ja 360 mm väkipyörillä.
Nivelletty teräsuojus tukimännällä terän nopeaa ja helppoa vaihtamista varten.
Moottoroitu terän puhdistusharja.
Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, liukuu poikittain työpintaan, nopea lähestyminen.
Terän ohjausluistit karbiditerillä ja lisälaakeri terän asennon säätämistä varten.
Iso työalue pyörivällä kärkiosalla ja kaarella, joka estää pöytätasoon leikkautumisen, asennettu rullan vastarenkaaseen, halkaisija 460 mm ja esikuormitettu vastalaakeri.
Erittäin korkea kulkunopeus – 1900 kg / cm2 etuosan säädöllä ja ohjaavalla mikrokytkimellä.
Pyöreä koko 305 mm, 260 mm neliö ja suorakulmainen 350×200 mm.

   

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Imet-laitteille on saatavissa minimaalisen voitelun järjestelmä, joka estää jäähdytysnesteen suihkuttamisen, mikä on tyypillistä emulgoituvan öljyn käytössä eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  Terän puhdistusharja BS 350

  Kaikissa sahamalleissa BS 350 on vakiona terän puhdistusharja, joka liikkuu vetopyörän pyörimisen mukana.

  Pylväsrakenne SHI

  Kaikki Imet-sahat on muotoiltu siten, että laitetta voidaan siirtää haarukkanosturin avulla.

  BS 300 GH Jouset

  Meidän kaikissa vannesahamalleissa BS 300,350,400 on asennettu jousipari varmistamaan sahan kehyksen täydellisen tasapainon.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  Rullapöydät RTP

  Lastaus- ja purkupöydät moottoroidulla pituussuuntaisella liikkeellä ja stopparilla, joiden avulla voidaan ohjata 10 erilaista pituutta PLC:n kautta. Liike hammastetun hihnan ja vaihdemoottorin kautta kuulamutteriohjaimilla. Pituusstoppari pneumaattisella sylinterillä. Asennon luku enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa 3 metrin muodoissa. Automaattinen 50 mm nosto helpottaa leikatun kappaleen purkamista laitteesta, paluu lähtöasentoon ohjauspainikkeen kautta.

  Rullapöydät RTP BS.

  Rullapöydät vapaasti liikkuvilla rullilla, pituusstopparilla ja moottoroidulla liikkeellä, mahdollisuus ohjata 10 erilaista pituutta ohjattavan logiikan kautta. Liike hammashihnan ja vaihteistomoottorin kuulamutteriohjainten kautta. Pituusstoppari pneumaattisen sylinterin kautta. Asennon lukema enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri malleina alkaen 3 metristä. Automaattinen 50 mm nosto 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  IMET BS 350 GH Autocut
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / +30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 305 / 260 / 350 x 200
  Terän mitat mm. 3370 x 27 x 0.9
  Terän moottorin teho KW 1.5/2.2 or 2.2 ESC
  Terän nopeus RPM 37/74
  Mitat ( L x P x K ) mm. 1480 x 1700 x 1900
  Työpöydän korkeus mm. 940
  Paino Kg 610
  Toimintatyyppi Manuaalinen/Painovoima
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!