fbpx

Monipuolinen metallivannesaha BS 300 PLUS

IMET BS 300 PLUS Monipuolinen vannesaha

Monipuolinen vannesaha pienten ja keskisuurten tuote-erien leikkaamiseen työpajoilla ja pienille teräksen käsittelylaitoksilla max. 45° oikealla ja 60° vasemmalla.Automaattiset helppokäyttöiset stopparit 0°, 45°, 60° vasemmalla ja 45°oikealla. Asteikollinen levy erilaisten kulmien tunnistamiseen.
Ruuvipuristin säädettävillä ohjaimilla, vapaasti pitkin työpöytää liikkuva, nopealla lähestymisellä ja kiinnityksellä.Terän ohjaimet kovametallitassuilla, lisälaakeri terän säätämiseen. Lujatekoinen valurauta-sahakehys putkimaisella osalla, väkipyörät 320 mm halkaisijalla ja suurjännitteellinen terä 1700 kg/cm2.

Laaja työalue, pyöreä pyörivä työpöytä, halkaisija 418 mm integroituna sahan kehykseen ja estää näin pöytään leikkaamisen, pyörii vastarenkaalla esikuormitetulla vastalaakerilla. Leikkausteho max. 255 mm., neliöleikkaukset max.240 mm. ja suorakulmaiset leikkaukset max. 300×180 mm.

   

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Imet-laitteille on saatavissa minimaalisen voitelun järjestelmä, joka estää jäähdytysnesteen suihkuttamisen, mikä on tyypillistä emulgoituvan öljyn käytössä eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

  BS 300 invertteri VALINNAINEN

  Tilauksesta saatavissa oleva erilaisten terän nopeuksien elektroninen invertteri antaa laitteen käyttäjälle mahdollisuuden erilaisten materiaalien ja osien leikkaamisen säätämisen näppäimistön kautta. Nopeuden muuttaminen invertterin kautta ei vaikuta moottorin tehoon edes alhaisilla nopeuksilla.

  Pikaruuvipuristin

  Kaikki meidän puoliautomaattisten mallien PLUS ja BS 350 ruuvipuristimissa on poikittainen siirtymä ja käsikäyttöisellä vivulla toimiva lähestymis- /nopean noutamisen mahdollisuus.

  BS 300 GH Jouset

  Meidän kaikissa vannesahamalleissa BS 300,350,400 on asennettu jousipari varmistamaan sahan kehyksen täydellisen tasapainon.

  BS 300 PLUS pneumaattinen ruuvipuristin VALINNAINEN

  Tilauksesta on saatavissa valinnainen ruuvipuristimen alusta pneumaattisella sahan kehyksen liikkeiden ohjaamalla avaamis-/sulkemisliikkeellä.

   

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  Rullapöydät RTP BS.

  Rullapöydät vapaasti liikkuvilla rullilla, pituusstopparilla ja moottoroidulla liikkeellä, mahdollisuus ohjata 10 erilaista pituutta ohjattavan logiikan kautta. Liike hammashihnan ja vaihteistomoottorin kuulamutteriohjainten kautta. Pituusstoppari pneumaattisen sylinterin kautta. Asennon lukema enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri malleina alkaen 3 metristä. Automaattinen 50 mm nosto 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  IMET BS 300 plus
  Aluekulmaleikkaus ° -45 / 90 / +30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 255 / 240 / 300 x 180
  Terän mitat mm. 2765 x 27 x 0.9
  Terän moottorin teho KW 1.5 / 1.8
  Terän nopeus RPM 35/70
  Mitat ( L x P x K ) mm. 900 x 1700 x 1860
  Työpöydän korkeus mm. 950
  Paino Kg 330
  Toimintatyyppi manuaalinen
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!