fbpx

Manuaalinen metallivannesaha GBS 218

IMET GBS 218 Manuaalinen metallivannesaha

Manuaalinen vannesaha sopii käytettäväksi huoltotehtävissä ja pienissä tuotantolaitoksissa palkkien, putkien ja kiinteän materiaalin leikkaamiseen max. 60° vasemmalla.
Helppokäyttöiset stopparit 0°, 45° ja 60° vasemmalla kohdalla,0°, 45°, 60° ja asteikollinen levy erilaisten kulmien tunnistamiseen.
Terän ohjaimet kovametallitassuilla.
Lattiatuki, aukko takana, jossa siirrettävä jäähdytyssäiliö ja sähköpumppu.
Valurauta-sahakehyksen voi kallistaa 42°, joka vähentää terään kohdistuvaa rasitusta. Suurjänniteterä 1500 kg/ cm2, joka mahdollistaa paremman leikkaustarkkuuden ja paremman suoritusnopeuden.
Leikkausteho at 90 °, pyöreä 220 mm, neliöleikkaukset max. 210, suorakulmainen max. 250 x 110.

  Terän ohjaimet kovametallitassuilla

  Terän ohjaimet kovametallitassuilla säädettävillä ruuveilla kulumisen kompensoimiseen.

  Minimaalisen voitelun järjestelmä VALINNAINEN

  Imet-laitteille on saatavissa minimaalisen voitelun järjestelmä, joka estää jäähdytysnesteen suihkuttamisen, mikä on tyypillistä emulgoituvan öljyn käytössä eikä vaikuta millään tavalla terän käyttöikään.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  GBS 218
  Aluekulmaleikkaus ° 90 + 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 220 / 210 / 250 x 110
  Terän mitat mm. 2450 x 27 x 0.9
  Terän moottorin teho KW 1,2
  Terän nopeus mt/min. 35/70
  Mitat ( L x P x K ) mm. 680 x 1400 x 1800
  Työpöydän korkeus mm. 900
  Paino Kg 240
  Toimintatyyppi Manuaalinen
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta / alumiini

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!