fbpx

Manuaalinen metallivannesaha GBS 240 GH Autocut

IMET GBS 240 GH Autocut vannesaha

Vannesaha painovoimalla laskemisella sopii käytettäväksi huoltotehtävissä ja pienissä tuotantolaitoksissa palkkien, putkien ja kiinteän materiaalin leikkaamiseen max. 60° vasemmalla.

Ruuvipuristin pikakiinnityksellä. Helppokäyttöiset stopparit 0°, 45° ja 60° vasemmalla kohdalla, asteikollinen levy erilaisten kulmien tunnistamiseen.
Vanteen laakeroidut ohjaimet terän säätämiseen, väkipyörät 260 mm halkaisijalla.

AUTOCUT GH versio “3 tavan” valintakytkimellä:

– A Manuaalinen leikkaus.
– B Manuaalinen itsejarrutuksella varustettu leikkaus.
– C Automaattinen leikkaus säädettävällä alassyötön arvolla ja stopparilla leikkausviivan päädyssä. Käyttäjä voi siirtää sahan kehyksen manuaalisesti materiaalin lähelle, sen jälkeen antaa laitteen suorittaa leikkauksen vain säätämällä alassyötön määrää.
Leikkausteho 90° pyöreä max. 240 mm., neliöleikkaukset max. 230 mm. ja suorakulmaiset leikkaukset max. 270×230 mm.

  Terän ohjaimet kovametallitassuilla

  Terän ohjaimet kovametallitassuilla säädettävillä ruuveilla kulumisen kompensoimiseen.

   

  Rullapöydät RTS

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, joita käytetään lastauspuolella ja purkamispuolella, on valmistettu sähköhitsatusta teräsrakenteesta, jokainen 2 m pitkä, varustettu 7 sinkityllä teräsrullalla (Velox-malleissa PVC-muovista), ensimmäinen elementti kahdella säädettävällä korkeustasolla, seuraavat yhdellä tasolla. Laitteessa levyt, jotka suojaavat rullia törmäyksiltä. Rakenne on kokonaan suljettu ja estää näin jäähdytysaineen suihkuttamisen.

  Rullapöydät RTM

  RTS rullapöytien samoja rakenteita voidaan käyttää purkaussivulla pituusstopparilla ja metritangolla pituusmitan lukemiseen, mekaaninen asennon pysäyttäminen kahvan avulla.

  Rullapöydät RTD

  Rullapöydät vapailla rullilla ja pituusstopparilla käsipyörän kautta ketjuvoimansiirrolla ja mittauslukemalla, joka kuvataan LCD-näyttöön. Automaattinen ja pneumaattinen 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta. Pituuden vaihtaminen ohjauspaneelin painikkeesta pneumaattisen männän avulla. Pysäyttäminen oikeaan asentoon myös pneumaattisesti painikkeen avulla.

  Rullapöydät RTP BS.

  Rullapöydät vapaasti liikkuvilla rullilla, pituusstopparilla ja moottoroidulla liikkeellä, mahdollisuus ohjata 10 erilaista pituutta ohjattavan logiikan kautta. Liike hammashihnan ja vaihteistomoottorin kuulamutteriohjainten kautta. Pituusstoppari pneumaattisen sylinterin kautta. Asennon lukema enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri malleina alkaen 3 metristä. Automaattinen 50 mm nosto 50 mm nosto helpottamaan leikattavan työkappaleen purkamista, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  GBS 240 GH Autocut
  Aluekulmaleikkaus ° 90 + 30
  Leikkausteho 90°: pyöreä / neliö / suorakulmainen mm. 240 / 230 / 270 x 230
  Terän mitat mm.   2730 x 27 x 0.9
  Terän moottorin teho KW 1,2
  Terän nopeus mt/min. 35/70
  Mitat ( L x P x K ) mm. 680 x 1400 x 1800
  Työpöydän korkeus mm. 900
  Paino Kg 260
  Toimintatyyppi Manuaalinen/Painovoima
  Leikattavat materiaalit: Teräs / valurauta

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!