fbpx

Puoliautomaattinen hydraulinen vannesaha KS 450 FT

IMET KS 450 FT Puoliautomaattinen hydraulinen vannesaha

KS 450 FT, sopii rakenneteräksen, putkien, profiilien ja palkkien leikkaamiseen. Jiiri leikkaus max. 60° vasemmalle ja oikealle, helppo pysäytys 0°,45° vasemmalle ja 45° oikealle.
Erittäin lujatekoinen teräksinen sahakehys putkimaisella osalla, väkipyörien halkaisija 360 mm.
Kovametalliset tukikappaleet terän ohjainten sisällä. Mahdollista siirtää etuosaa pitkin työpöytää. Leveä työalue tukee hyvin työstettävää materiaalia.
Mekaaninen laite (asennon anturi) joka mahdollistaa sahan kehyksen laskemisen nopeasti materiaalin suuntaan ja automaattisesti leikkauksen alku- ja päätepisteen toteamisen. Etukonsoli 3-tien-valitsimella erilaisten työstötilojen valitsemiseen: sahakehyksen palauttaminen pysäytetyllä terällä tai leikkaussyklin päättyminen ilman sahakehyksen palauttamista.
Leikkausteho: pyöreät aihiot enintään 350 mm, neliömäiset aihiot enintään 330 mm ja suorakulmaiset aihiot 450 x 320 mm.

   

  Minimivoitelujärjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imet-laitteisiin voidaan tarvittaessa tilata minimivoitelujärjestelmän, joka estää emulgointiöljyn käytössä tyypillisesti käytettävän suihkuttamisen, terän käyttöikää ei vaikuteta millään tavalla.

  Terän puhdistusharja KS, nailon

  Vakiona laitteeseen kuuluva nailonista valmistettu terän puhdistusharjan käynnistää telamoottori.

   

  KS 450 FT ruuvipuristin

  Vannesahamallin KS 450 FT ruuvipuristin täysin hydraulisella iskulla, liikkuu poikittain.

   

  Hydraulinen yksikkö KS

  KS-sarjan vannesahoissa on hydraulinen tehoyksikkö sijoitettu säännöllisen huollon puitteissa kätevän ja helpon käsiteltävyyden varmistamiseen pylvään etuosaan.

  Anturilaite KS

  Kaikki KS-sahojen vakiomallit on varustettu lähestymisanturilla leikkauksen käynnistyspisteen automaattista toteamista varten.

   

  Rullapöydät KS

  Rullapöytiä vapaasti pyörivillä pyörillä käytetään sekä lastaus- että purkupuolella; sähköhitsatulla teräsrakenteella, 1,5 pitkä elementti, tukikappaleet ja poljin. Varustettu pohjakiinnityksellä ja korkeuden säädöllä.

  Rullapöydät RTL

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla käytettäväksi purkupuolella, manuaalisella liikkeellä, pituussuuntaisella pysäytyksellä ja mitan lukeminen LCD-näytöstä, pituuspysäyttimen liukurit pallokierto-ohjauksella, saatavissa max. 3 metrin muodoissa.

  Rullapöydät RTP

  Lastaus-purkupöydät pituuspysäyttimen moottoroidulla liikkeellä mahdollisuudella suunnitella tietokoneella 10 erilaista. Liike hammastetun hihnan ja vaihdemoottorilla kuulamutteriohjaimilla. Pituussuuntainen pysäytys paineilmasylinterillä. Asennon lukeminen enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri muodoissa, max. pituus 3 m. Automaattinen 50 mm nosto helpottaa työkappaleen purkamista laitteesta, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  Rullapöydät moottoroiduilla rullilla RTR

  Rullapöydät moottoroiduilla rullilla, käytetään lastaus- ja purkupuolella, toimii hammaspyörillä, ketjulla ja invertterin ohjaamalla sähkömoottorilla; rullapöytien ohjaus toteutetaan liikkuvalla painikkeiden paneelilla, jossa on seuraavat asetukset: nopeuden säätöliike, suuntaliike, hätäseispainike, pöytien samanaikainen tai yksittäinen toiminta. Käytettävissä metritangolla, manuaalinen kohdistus digitaalisella lukemalla tai moottoroitu versio. Moottoroidussa versiossa mahdollisuus tallentaa tietokoneen muistiin max. 10 erilaista pituutta. Asennon anturi hidastamaan materiaalin liikkumista ja varmistamaan leikkauspituuden tarkkuuden. Käyttö: kun lastaus-purkupöytien etenemisen askel on valittu, laitteen käyttäjä siirtää painiketta painamalla materiaalin, joka pituuspysäyttimeen lähestyessä hidastaa kulkua, saavuttaakseen maksimaalisesti annetun mitan.

  KS 450 FT
  Kulmaleikkauksen alue ° -30 / 90 / +30
  Leikkaus teho 90°: pyöreä / neliönmuotoinen / suorakulmainen mm. 350 / 330 / 450 x 320
  Terän mitat mm. 4250 x 34 x 1.1
  Terämoottorin teho KW 1.7/2.2 or 2.2 ESC
  Terän nopeus mt/min. 35/70 or 15 ÷ 100 ESC
  Mitat ( L x P x K ) mm. 900 x 2500 x 2180
  Työpöydän korkeus mm. 850
  Paino Kg 865
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen
  Leikattavat materiaalit Teräs / valurauta / aluminium

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!