fbpx

Puoliautomaattinen hydraulinen vannesaha KS 620

IMET KS 620 Puoliautomaattinen hydraulinen vannesaha

Puoliautomaattinen hydraulinen vannesaha on erityisesti suunniteltu keskikokoisten ja suurien putkien, profiilien ja palkkien leikkaamiseen. Jiirileikkaus max. 60° vasemmalle ja oikealle, helppo pysäyttää 0°, 45° vasemmalle ja 45° oikealle.
Erittäin luja teräksinen sahakehys putkimaisella osalla, väkipyörien halkaisija 520 mm.
Kovametalliset tukikappaleet teränohjainten sisällä. Etuosan ruuvipuristinta voidaan siirtää pitkin työpöytää. Leveä työskentelyalue tukee materiaalia.
Mekaaninen laite (asennon anturi) joka mahdollistaa sahan kehyksen laskemisen nopeasti materiaalin suuntaan ja automaattisesti leikkauksen alku- ja päätepisteen toteamisen. Liikkuva konsoli 3-tien-valitsimella erilaisten työstötilojen valitsemiseen: sahakehyksen palauttaminen pysäytetyllä terällä tai leikkaussyklin päättyminen ilman sahakehyksen palauttamista.
Leikkaus teho: pyöreä max. 500 mm, neliönmuotoinen max. 420 mm ja suorakulmainen max. 600×350 mm.

   

  KS 620 metalliovet

  Mallissa KS 620 on pylvään etuosassa kaksi metalliovea; yksi peittää hydraulisen ohjausyksikön, jota on kätevää käyttää nopeissa huoltotoimissa, toinen ovi peittää säiliön ja jäähdytyspumpun sähkömoottorin.

  Minimivoitelujärjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imet-laitteisiin voidaan tarvittaessa tilata minimivoitelujärjestelmän, joka estää emulgointiöljyn käytössä tyypillisesti käytettävän suihkuttamisen, terän käyttöikää ei vaikuteta millään tavalla.

  Liikkuva konsoli

  Imet-sahalaitteissa on vakiovarusteena liikkuva konsoli helpottamaan kohdistamista työtehtävien suorittamisessa.

  Terän puhdistusharja KS, nailon

  Vakiona laitteeseen kuuluva nailonista valmistettu terän puhdistusharjan käynnistää telamoottori.

   

  Anturilaite KS

  Kaikki KS-sahojen vakiomallit on varustettu lähestymisanturilla leikkauksen käynnistyspisteen automaattista toteamista varten.

   

  Rullapöydät KS

  Rullapöytiä vapaasti pyörivillä pyörillä käytetään sekä lastaus- että purkupuolella; sähköhitsatulla teräsrakenteella, 1,5 pitkä elementti, tukikappaleet ja poljin. Varustettu pohjakiinnityksellä ja korkeuden säädöllä.

  Rullapöydät RTL

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla käytettäväksi purkupuolella, manuaalisella liikkeellä, pituussuuntaisella pysäytyksellä ja mitan lukeminen LCD-näytöstä, pituuspysäyttimen liukurit pallokierto-ohjauksella, saatavissa max. 3 metrin muodoissa.

  Rullapöydät RTP

  Lastaus-purkupöydät pituuspysäyttimen moottoroidulla liikkeellä mahdollisuudella suunnitella tietokoneella 10 erilaista. Liike hammastetun hihnan ja vaihdemoottorilla kuulamutteriohjaimilla. Pituussuuntainen pysäytys paineilmasylinterillä. Asennon lukeminen enkooderin ja telineen kautta. Saatavissa eri muodoissa, max. pituus 3 m. Automaattinen 50 mm nosto helpottaa työkappaleen purkamista laitteesta, palautus lähtöasentoon ohjauspaneelin painikkeesta.

  Rullapöydät moottoroiduilla rullilla RTR

  Rullapöydät moottoroiduilla rullilla, käytetään lastaus- ja purkupuolella, toimii hammaspyörillä, ketjulla ja invertterin ohjaamalla sähkömoottorilla; rullapöytien ohjaus toteutetaan liikkuvalla painikkeiden paneelilla, jossa on seuraavat asetukset: nopeuden säätöliike, suuntaliike, hätäseispainike, pöytien samanaikainen tai yksittäinen toiminta. Käytettävissä metritangolla, manuaalinen kohdistus digitaalisella lukemalla tai moottoroitu versio. Moottoroidussa versiossa mahdollisuus tallentaa tietokoneen muistiin max. 10 erilaista pituutta. Asennon anturi hidastamaan materiaalin liikkumista ja varmistamaan leikkauspituuden tarkkuuden. Käyttö: kun lastaus-purkupöytien etenemisen askel on valittu, laitteen käyttäjä siirtää painiketta painamalla materiaalin, joka pituuspysäyttimeen lähestyessä hidastaa kulkua, saavuttaakseen maksimaalisesti annetun mitan.

  KS 620
  Kulmaleikkauksen alue ° -30 / 90 / +30
  Leikkaus teho90°: pyöreä / neliönmuotoinen / suorakulmainen mm. 500 / 420 / 600 x 400
  Leikkaus teho90°: suorakulmainen leikkausnauhalla mm. 500 x 300 max 160 x 40 min
  Terän koko mm. 5320 x 34 x 1.1
  Terämoottorin teho KW 3
  Terän nopeus mt/min. 15 ÷ 100
  Koko mm. 1740 x 2500 x  2500
  Työpöydän korkeus mm. 805
  Paino Kg 1450
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!