fbpx

Puoliautomaattiset kaksois-pylväs-vannesahat KS 1202 NC INDUSTRY READY

IMET KS 1202 NC INDUSTRY 4.0 READY* Puoliautomaattiset kaksois-pylväs-vannesahat

Puoliautomaattiset kaksois-pylväs vannesahat hydraulisella jousen laskemisella ja CNC-ohjautulla moottoroidulla kulmaleikkauksella. Suunniteltu erityisesti isojen profiilien, palkkien, putkien ja myös kiinteiden materiaalien leikkaamiseen. Mahdollistaa toteuttaa erilaisia leikkauksia, leikkauskulmat alkaen 60° vasemmalle max. 60° oikealle automaattisessa syklissä.
Laitteen pyöriminen saadaan aikaan vaihdemoottorilla ja lineaarisella enkooderilla, joka on sijoitettu suurelle etäisyydelle pyörimisen keskipisteestä varmistamaan hydraulisen pyörimisen lukituksen asennon suuremman tarkkuuden.
Automaattinen leikkauksen käynnistyksen-/päätepisteen määrittely. Toisin kuin tavanomaisessa käytössä sallii kallistunut sahan kehys sahan terän vapaan liikkumisen ja helpon leikkauksen rakenneosan pohjan läpi ilman tärinää, estymistä tai sahaustehon laskemista.
Teräksinen hitsattu kaari uudella tavalla muotoiltuna ja iso paksu osa varmistavat täydellisen tärinättömyyden ja äänettömyyden.
Erityisosa kallistetuilla väkipyörillä varmistaa terän minimaalisen vääntymisen ja pidentää täten työkalun käyttöikää.
Kaikki sahauslaitteen liikkeet ovat uusimman sukupolven liukuruuviohjauksen käynnistämiä.
“Siisti leikkaus” vakiomallisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta, joka vaatii vähäisen voitelun, sopii pitkien putkien ja profiilien leikkaamiseen ilman jäähdytysaineen vuotoja. Saatavissa myös kaaren manuaalisella pyörittämisellä ja digitaalisella näytöllä, joka osoittaa leikkauskulman, helppo pysäyttää 0° ja 45° vasemmalle ja oikealle. Leikkausteho 90 °: pyöreä 520 mm, neliönmuotoinen 450 mm. Suorakulmainen 680 x 400. *Modeemi Industry 4.0, tietoliikennepalvelu ja etäohjaus asennettaan valinnaisena lisälaitteena.

  Terän kiristys KTECH

  Terän kiristys laitteen CNC-järjestelmän ohjaamalla sähkömekaanisella järjestelmällä..

  Sahakehyksen pyörimisen pysäytys KTECH

  KTECH- ja KS NC-malleissa on sahan kehyksen pyöriminen moottoroitu ja CNC-ohjattu, sahakehyksen pyörimisen pysäytys tapahtuu hydraulisella sylinterillä.

   

  Liikkuva terän ohjain K

  Meidän sahalaitteissa on liikkuva terän ohjain pidetty automaattisesti leikkauspistettä koskettavana kaasumännän avulla. Vakiona on minimivoitelu, joka estää emulgointiöljyn käytössä tyypillisen jäähdytysnesteen hajautumisen, ei vaikuta terän käyttöikään.

  Turvakaapeli KS 802

  Meidän puoliautomaattisten ja automaattisten vannesahojen, mallit 702 – 802- 1202 sahakehyksen pyöriessä on turvallisuus varmistettu turvakaapelilla, joka pysäyttää laitteen välittömästi, jos kaapeli osuu esteeseen.

  Rulliere KTECH

  Lastaus/purkamisen rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, soveltavat käytettäväksi yhdessä mittausjärjestelmän kanssa. Teknisiä tiedusteluja varten ota yhteyttä meihin.

  KS 1202
  Kulmaleikkauksen alue ° 90
  Leikkaus teho90°: pyöreä / neliönmuotoinen / suorakulmainen mm. 680 / 640 / 820 x 610
  Leikkaus teho90°: suorakulmainen nipun leikkauksen lisälaitteella mm. 800 x 350
  Terän mitat mm. 7960 x 41 x 1.3
  Terämoottorin teho KW 5.5
  Syöttölaitevaunun liike (toistettava) mm. 1500 or 3000
  Syöttölaitteen moottorin teho KW 1.5
  Poistopää mm. 150
  Terän nopeus mt/min. 15 ÷ 100
  Moottorin hydrauliyksikkö KW 1.5
  Hydraulilaitteen säiliön tilavuus l 20
  Jäähdytysaineen säiliön tilavuus l 3
  Mitat ( L x P x K ) mm. 5850 x 3600 x 2700 ( F 3000 )
  Työpöydän korkeus mm. 820
  Paino Kg 4460 ( F 3000 )
  Minimileikkauspituus mm. 30
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen/automaattinen CNC
  Leikattavat materiaalit Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!