fbpx

Tuottelias kaksoispylväs-vannesaha IMET XT4

IMET xt4* Tuottelias kaksoispylväs-vannesaha

Tuotteliaat kaksoispylväs-vannesahat XT4 sopivat käytettäviksi erilaisissa leikkaustarpeissa, yhdistäen huipputeknologian äärimmäisen kestävään ja lujatekoiseen mekaaniseen rakenteeseen.
Laitteessa on järjestelmä, joka irrottaa ruuvipuristimen, jotta terä ei koskettaisi leikkauspintaa, kun sahakehys nousee seuraavaa leikkausta varten.
Tähän malliin lisätty lisäominaisuus mahdollistaa TCT-vannesahaterien tehokkaan käytön. Hiottujen TCT-sahanohjainten hydraulipaine varmistaa parhaan mahdollisen tarkkuuden ja leikkaustuloksen suorakulmaisuuden.
Lisäominaisuuden “Short Batch & ‘One Off’ Sawing” avulla on mahdollista leikata materiaaliosia automaattisessa syklissä vain osittain.
Automaattinen Trim Cut -valinta, kun materiaalissa on aikaisemmin esisahattu pinta, joten leikattava kappale sijoitetaan täsmällisesti ja automaattisesti terän suhteen ”nolla”-asentoon. Tämä ominaisuus säätää aikaa ja vähentää materiaalin hävikkiä leikkauksissa.
Kaikki laitteen toiminnot, toimintahäiriöt ja ongelman poistamisen viestit kuvataan selkeästi näytössä.
Laite leikkauksen tarkkuuden/neliönmuotoisuuden tarkistamiseen automaattisella sahakehyksen laskeutumisen säädöllä tai pysäyttämisellä jopa silloin, kun terä on poikennut leikkausviivalta.
Leikkausteho 90 °: Pyöreä and neliönmuotoinen 360 mm.
*Modeemi Industry 4.0, televiestintäpalvelua ja etäohjausta varten toimitetaan lisävarusteena.

   

  Minimivoitelujärjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imet-laitteisiin voidaan tarvittaessa tilata minimivoitelujärjestelmän, joka estää emulgointiöljyn käytössä tyypillisesti käytettävän suihkuttamisen, terän käyttöikää ei vaikuteta millään tavalla.

  Lastunkuljetin XTECH

  Kaikissa automaattisissa XTECH kaksoispylväs-vannesahoissa on hydraulisesti toimiva moottoroitu lastunkuljetin, pikaliitin nopeaa irrottamista varten, jos kuljetinta pitää puhdistaa tai lastut tukkivat sen.

  Terän irrottaminen

  Sahalaitteissa XTech 410 ja 630 on vakiona mahdollisuus irrottaa materiaali terän nousemisen aikana, laitteen käyttäjä voi valita joko irrottamisen vain edestä, vain takaa tai molemmat. Tämä ominaisuus on erittäin kätevä nipunleikkauksissa ja se on erittäin tärkeä ominaisuus kovametalliterien käytössä.

  Nipunleikkaus LISÄVARUSTEET

  Sahauslinjalle XTech voidaan hankkia hydraulisen lisälaitteen nippujen leikkaamiseen, joka koostuu kahdesta pystysuuntaisesta sylinteristä, jotka mahdollistavat minimissään 20 mm halkaisijan kappaleiden leikkaamisen. Sahausleikkausten mahdollisuuksiin tutustumiseen lataa esite.

   

   

  Rullapöydät RTS XTECH

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, vakioelementti 2 m, palkkirakenne sähköhitsattua terästä, lujatekoinen ja iso, 5 raskaalla rullalla keskimännässä sekä laakereilla molemmin puolin ja kahdella pystysuuntaisella rullalla.  Tilauksesta pystysuuntaiset rullat säädettävällä leveydellä (nippujen leikkaamiseen) ja jäähdytysnesteen keräysastia. Valmistettu maahan kiinnitettäväksi, korkeus säädettävissä.

  IMET XT 4
  Kulmaleikkauksen alue ° 90
  Leikkausteho90°: pyöreä / neliönmuotoinen / suorakulmainen materiaali mm. 360 / 360
  Leikkausteho90°: suorakulmainen materiaali nipun leikkauksella mm. 360 x 350
  Terän mitat mm. 5900 x 41 x 1.3
  Terän kallistus ° 0
  Terämoottorin teho KW 5.5
  Syöttökelkan liike (toistettavissa) mm. 500
  Terän moottorin teho KW 1.5
  Poistopää mm. 20
  Terän nopeus mt/min. 15÷150
  Moottorin hydrauliyksikkö KW 3
  Hydrauliyksikön säiliön tilavuus l 60
  Jäähdytysnesteen säiliön tilavuus l 100
  Mitat (L x P x K) mm. 2800 x 1794 x 2210
  Työpöydän korkeus mm. 877,5
  Paino Kg 3.500
  Minimi leikkauspituus mm. 15
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen/automaattinen CNC
  Sopii seuraavien materiaalien leikkaamiseen Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset / metalliseokset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!