fbpx

Puoliautomaattinen hydraulinen maxi-linjasaha XS 900

IMET XS 900 puoliautomaattinen hydraulinen maxi-linjasaha

Puoliautomaattiset hydrauliset maxi-linjasahat edustavat parasta leikkausteknologiaa ja parasta erityisterästen leikkaustehoa.
sähköhitsattu rakenne ja teräksinen sahakehys täyttävät kaikki leikkaustarpeet ja toimivat ilman minkäänlaista tärinää ja melua.
Toinen tämän laitteen merkittävä ominaisuus ovat rullat materiaalin kohdistamista varten, jotka toimivat öljydynaamisen moottorin käyttämänä.
Tarkasti toimivat hiotut TCT teränohjaimet on hydraulisesti kiristetty parhaan mahdollisen tarkkuuden ja leikkaustuloksen neliömäisyyden saavuttamiseen.
Sahanterä on kiristetty laitteen ohjelmiston ohjaamalla hydraulisylinterillä.
Hydrauliyksikkö on varustettu vaihtelevatilavuuksisella pumpulla, johon kuuluu paineen alennin.
Ohjelmisto vertailee leikkaussyklin aikana terän rasitusta esisäädettyyn arvoon. Tämän järjestelmän ansiosta voidaan sahauslaite pysäyttää ongelmitta, jos työhön tulee merkittäviä muutoksia. Leikkausteho max. 900 mm. pyöreä ja neliönmuotoinen.

   

  Palloruuvit sahakehyksen siirtämiseen XS 900

  Puoliautomaattisessa hydraulisessa maxi-linjasahassa XS käynnistetään sahakehyksen liike kääntyvillä palloruuveilla ja vaihdemoottorilla, jota ohjaa invertteri tarkan ja vakaan sahakehyksen laskeutumisen varmistamiseen.

  Ohjauspaneeli XS 900

  Vannesahojen XS -mallissa on vakiona liikkuva ohjauspaneeli, joten laitteen kaikki toiminnot ja liikkeet ovat jatkuvasti käyttäjän hallittavissa.

  Moottoroidut rullapöydät XS 900

  Materiaalia tukevat seitsemän rulla, jotka toimivat hydraulisen orbitaalimoottorin voimin, joka mahdollistaa materiaalin tarkan sijoittamisen joka maksimikuormituksen olosuhteissa.

  Minimivoitelujärjestelmä VALINNAINEN

  Kaikkiin Imet-laitteisiin voidaan tarvittaessa tilata minimivoitelujärjestelmän, joka estää emulgointiöljyn käytössä tyypillisesti käytettävän suihkuttamisen, terän käyttöikää ei vaikuteta millään tavalla.

  Moottoroitu lastunkuljetin XS 900

  XS 900-mallisissa vannesahoissa on vakiovarusteena hydraulisesti toimiva ja moottoroitu lastunkuljetin, jota on helppo puhdistaa.

  Liikkuva teränohjain 900

  XS 900-mallisissa vannesahoissa pidetään liikkuva teränohjain automaattisesti mahdollisimman leikkausalueen lähellä varmistamaan parhaan mahdollisen tarkkuuden ja tärinättömyyden työvaiheiden aikana.

   

  Rullapöydät RTS XTECH

  Rullapöydät vapaasti pyörivillä rullilla, vakioelementti 2 m, palkkirakenne sähköhitsattua terästä, lujatekoinen ja iso, 5 raskaalla rullalla keskimännässä sekä laakereilla molemmin puolin ja kahdella pystysuuntaisella rullalla. Tilauksesta pystysuuntaiset rullat säädettävällä leveydellä (nippujen leikkaamiseen) ja jäähdytysnesteen keräysastia. Valmistettu maahan kiinnitettäväksi, korkeus säädettävissä.

  XS 900
  Kulmaleikkauksen alue ° 90
  Leikkausteho 90°: pyöreä / square mm. 900/900
  Terän mitat mm. 9300 x 67 x 1.6
  Terän kallistus ° 0
  Terämoottorin teho KW 11
  Terän nopeus mt/min. 14 ÷ 60
  Moottorin hydrauliyksikkö KW 3
  Hydrauliyksikön säiliön tilavuus l 80
  Jäähdytysnesteen säiliön tilavuus l 220
  Mitat ( B x L x H ) mm. 4485 x 1680 x 3150
  Työpöydän korkeus mm. 790
  Paino Kg 8.450
  Toimintatyyppi puoliautomaattinen
  Sopii seuraavien materiaalien leikkaamiseen Teräs / valurauta / erikoislujat teräkset /supermetalliseokset

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!