fbpx

Vesileikkuri CMS Waterspeedy s

CMS tecnocut waterspeedy’s – täydelliset vesileikkauskoneet

Nopea ja monipuolinen vesisuihku-leikkausrobotti, joka on kehitetty eritysesti kaikkien joustavien materiaalien, mm. muovein, kumien, vaahtojen, komposiittien, kerroksellisten materiaalien, teollisuustiivisteiden ja teknisten materiaalien leikkaamiseen. Koneen nopeus, mahdollisuus useamman leikkauspään käyttämiseen ja automaattinen lavanvaihtojärjestelmä tarjoaa erinomaisen tehokkuuden ja tuottavuuden erittäin kilpailukykyisellä kustannustasolla tavanomaisiin järjestelmiin verrattuna.

Tecnocut Waterspeedy S on järjestelmä, joka sopii pehmeiden materiaalien, mm. muovein, kumien, vaahtojen, komposiittien, kerroksellisten materiaalien, teollisuustiivisteiden ja teknisten materiaalien leikkaamiseen. Koneen erinomainen dynaamisuus yhdistettynä kerralla useamman leikkauspään käyttämiseen ja sen automaattinen lavanvaihtotoiminto varmistavat huippuunsa viedyn tuottavuuden ja kilpailukykyisen kustannustason tavanomaisiin järjestelmiin verrattuna. Tecnocut Waterspeedy S on asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin vastaamisen tarkoituksessa kehitetty kone, joka täyttää tiukkojen turvallisuusstandardien asettamat vaatimukset.

  LIIKE Tarkasti toimivat ja tehokkaat kierteiset telineet ja hammaspyörät.

  TYÖPÖYTÄ Ruostumattoman teräksen hunajakenno-reikälevystä valmistettu ristikko muovimateriaalien leikkaamiseen. Valinnaisesti: verkkokuljetin ruostumattomasta teräksestä rullamateriaalien leikkaamiseen.

  TURVAHYTTI Melutiiviisti suljettu hytti leikkausalueen suojaamiseen, joka estää kaiken kontaktin liikkuvien mekaanisten osien kanssa sekä veden ja pölyn vaikutukselta.

  MULTIPLE PÄÄTÄ Lisävarusteena saatava puhtaan vesisuihkun leikkauspää yhdistettynä 3 tai 5 pään vaunuun yhdessä automaattisella välimatkan säädöllä auttaa saavuttamaan leikkausprosessissa paremmat tulokset. Etäisyys päähän on CNC-ohjattu. Valinnaisesti: kaksoisvaunu paremman tuottavuuden varmistamiseen.

  HÖYRYN IMUJÄRJESTLEMÄ Imujärjestelmä höyryn poistamiseen, varustettuna HEPA 99.997% suodattimen, joka on sijoitettu koneen sivulle.

  JÄTEVEDEN SUODATUSJÄRJESTELMÄ Automaattinen järjestelmä ohjaa jätteet koneen takaosaan, jossa poistovesi puhdistetaan keräyssäiliöön yhdistetyllä paperisuodattimella.

  AUTOMAATTINEN SÄILIÖN PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ Suulakkeiden sarja säiliön sisällä poistaa leikkausjäämät ja ohjaa ne ulkoiseen poistoveden suodatusjärjestelmään.

  TECNOCUT WATERSPEEDY S 1630: Tekniset tiedot
  X akseli 3000 mm
  Y akseli 1600 mm
  Z akseli 200 mm
  Työpöytä 1630 x 3080 mm
  Yleismitat 10150 x 4910 x 2800 mm
  Tukitason maksimikapasiteetti: 150 kg/mq
  Max nopeus: 2755.9 ipm
  PC-paneeli 21” LCD näytöllä, näppäimistö, hiiri ja manuaalinen ohjauslaite
  Ulkoinen portti USB avainrajapinnalla
  Kytkeminen tietokoneverkkoon: RJ45 10/100 Mb liitäntä

   

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!