fbpx

CNC-ohjattu monitoiminen työstökeskus UNISIGN UNIPORT 7000-MTC

UNISIGN UNIPORT 7000-MTC CNC-ohjattu monitoiminen työstökeskus

Lyhyt läpimenoaika. Jos tarvitset koneen joustavaan jyrsintään ja sorvaukseen sekä yksiosaisessa että sarjatuotannossa, valitse Uniport 7000-MTC. Tämä monitoiminen kone saavuttaa erittäin lyhyet läpimenoajat ja erinomaisen tarkkuuden sekä on ihanteellinen nopeaan tuotantoon. Korkea portaalikone, jossa on liikkuva silta ja kiinteä karusellisorvausasema, on rakennettu joustavimmalle konealustallemme. Koneella voidaan suorittaa 5-sivuinen työstö suurella työskentelyalueella, mikä tekee siitä todella kustannustehokkaan tuotantovaihtoehdon erilaisiin käyttötarkoituksiin. Innovatiivinen box-in-box -rakenne takaa erinomaisen jäykkyyden sekä erittäin vakaat ja tarkat tuotantoprosessit.

  Yksi on kaksi
  Unisign-monitoimikone on pohjimmiltaan kaksi konetta yhdessä, mikä tarkoittaa pienempiä pääomasijoituksia. Tällaisissa koneissa joustavuus ja luotettavuus kulkevat käsi kädessä tuottavuuden kanssa. Uniport 7000-MTC:n mukana toimitettava laaja karojen, käyttölaitteiden ja työstöpäiden valikoima lisää valtavasti koneen käyttömahdollisuuksia. Ei ole myöskään syytä epäillä koneen pitkää käyttöikää sellaisten ominaisuuksien ansiosta kuin vaihdettava sorvausterille tarkoittama erikoispää, mikä eliminoi laakereiden kuormituksen sorvauksen aikana.
  Suuri kapasiteetti
  Suurella vääntömomentilla sorvausaseman ansiosta Uniport 7000-MTC erottuu erinomaisella suorituskyvyllään ja sillä voidaan työstää mm. halkaisijaltaan suuria  työkappaleita. Se kestää myös erittäin suuria kuormituksia – jopa 80 tonnia 4,5 metrin pöydällä – ja mahdollistaa siten erittäin raskaiden osien työstämisen. Portaalin korkeuden ansiosta, joka ulottuu 2,6 metriin, korkeat työkappaleet voidaan käsitellä yhtä helposti.
  Nopeat vaihdot
  Hyvän pääsettävyyden ja lattiatasossa olevan pöydän ansiosta koneenkäyttäjän on helppo astua pöydälle vaihtaakseen kiinnittimiä ja työkappaleita. Tämä mahdollistaa todella nopeat vaihdot! Työtila on täysin suljettu, mikä takaa työympäristön puhtauden lisäksi myös korkean turvallisuustason.

  Suorakulmainen jakopää
  Yleinen jakopää
  Adapterit erilaisille sorvausterille
  5-akselinen työstö
  Mittausten suorittaminen käsittelyn aikana

  Työtila
  X-akseli 3.000-6.500 mm
  Y-akseli 2.000 – 3.500 mm
  Z-akseli 1600 mm
  Etäisyys karan etupuolelta pöytään 500 – 2.100 mm
  Pöytä
  Pöydän mitat 2.000-6.000 ø mm
  Kääntörengas 2.500 – 6.500 ø mm
  Kara
  Vaihteistokäyttöinen kara, parametrit 42/73 kW
  6.000 min-1
  1.600 Nm
  Karusellisorvausasema 95 kW
  jopa 135.000 Nm
  Erilaiset työkalut
  Työkalut
  Kartion mitta HSK100A / Capto C8
  Istukoiden määrä # 52 – 206
  Työkalun vaihtamisaika 10 sekuntia
  Käyttönopeus
  Pikasyöttö 40.000 mm/min
  Syöttönopeus 5 – 40.000 mm/min

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!