fbpx

Profiili- ja putkikuitulaser Durma HD-TC

HD-TC Profiili- ja putkikuitulaser

Putkien laserleikkaus on suunniteltu varta vasten yrityksille, jotka tarvitsevat toiminnassaan laadukkaita profiileja ja putkien leikkausta. Täysin automaattinen Lastaaminen ja Purkaminen vaatii käyttäjältä vähemmän työtä ja aikaa. Helppokäyttöisyys, huollettavuus ja palvelu on saavutettu kuitulaserien korkean teknisen tason avulla. Rack & Pinion ja Linear Motor Motion -teknologiat mahdollistavat 3G kiihdytyksen saavuttamisen. DURMA-kuitulasereissa käytetyt maailmanlaajuisesti tunnustetut tehokkaat komponentit lisäävät yrityksesi arvoa. Me pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua, suorituskykyä ja tehokkuutta.
Profiili-putkenleikkauksen kuitulaserit palveluksessasi tänään, huomenna ja ikuisesti.

  Putkien laserleikkaus on suunniteltu erityisesti yrityksille, joissa leikataan laadukkaita putkia (maksimihalkaisija 170 mm) ja profiileja (maksimineliömitta 120 mm ja suorakulmainen 100 x 150 mm). Käyttämällä max. 3 kW lasertehoa voidaan leikata putkia ja materiaaleja, joiden seinien paksuus on 0.8 mm – 8 mm. Täysin automaattinen Lastaaminen ja Purkaminen vaatii käyttäjältä vähemmän työtä ja aikaa.
  Liikkuvat akselit toimivat huoltovapaalla, dynaamisella ja tehokkaalla AC-servomoottorilla. Laserleikkauksen aiheuttaman pöly imetään vakuumilla toimivan imujärjestelmän avulla pölynkeräyssuodattimeen. Automaattinen putkien ja profiilien lastausjärjestelmä on suunniteltu materiaalin esivalmisteluajan lyhentämisen periaatetta noudattaen ja laitteessa käytetään myös materiaalien keräämisen ja laitteesta purkamisen järjestelmää, joka ei vaadi laitteen pysäyttämistä. Laitteen kompaktin rakenteen ansiosta suoritetaan kaikki putkien ja profiilien lastaus/leikkaus/purkaus-prosessit pienemmällä tilavaatimuksella ja vähemmällä käsittelyllä. HD-TC laserit erottuvat nopeuden, laadukkaiden komponenttien, tehokkuuden ja teollisen muotoilun ansiosta.

  Alhaiset käyttökustannukset
  Alhainen energiantarve
  Alhaiset kustannukset komponenttia kohtaan
  Optimoitu polttoväli kaikkia paksuusarvoja varten
  Huoltovapaa toiminta
  Kompakti muotoilu, nopea asentaa
  Lujatekoinen runkorakenne, erinomainen kestävyys

  Laserleikkauspää
  ProCutter tarjoaa kattavan ratkaisun ohuiden ja keskipaksujen materiaalinien laserpohjaiseen sulatusleikkaukseen noin 1μm aallonpituudella. Polttoleikkauksessa voidaan käsitellä myös paksumpia materiaaleja korkeita laatuvaatimuksia ylläpitäen. Leikkauspään potentiaali on optimaalisesti sovellettu tuottavuuteen, erityisesti kuljetusalusta- ja putkien leikkauslaitteissa, jossa innovatiivinen teknologia on yhdistetty toimivaksi todettuun konseptiin, tarjoten parasta mahdollista suorituskykyä, erinomaista joustavuutta ja luotettavaa toimivuutta.
  Automaattinen lastausjärjestelmä
  Nipusta yksi kerrallaan ketjuun poimitut profiilit siirretään järjestelmän avulla eteenpäin, tartuntalaitteet kiinnittävät profiilin ja siirtävät sen istukan akseliin ja istukat pitävät profiilin paikollaan.
  Profiilin pituuden mittaaminen
  Laitteessa toimiva servomoottori mittaa profiilin pituuden ja lähettää tiedot järjestelmään.
  Putken siirtojärjestelmä
  Putken siirtojärjestelmä varmistaa, että putket ohjataan leikkauslinjalle oikeassa asennossa.
  Hydraulinen profiilin pidike
  Tämä lisälaite pystyy 4 kiinnikkeellä, jotka toimivat itsenäisesti 2+2 tavalla, pitämään erilaisia profiileja paikoillaan. Säädetään hydraulisella paineella automaattisesti profiilimateriaalin paksuuden mukaan.
  Ketjusiirtojärjestelmä
  Ketjusiirtojärjestelmää käytetään rst-teräksestä, alumiinista, messingistä tms. materiaaleista valmistettujen putkien siirtämiseen ilman niiden venyttämistä.
  Z akseli
  Mahdollistaa dynaamisen toimintansa ansiosta nopeamman leikkausprosessin. Laserpää automaattisella kohdistuksella vähentää aikahävikkiä leikkauksen valmisteluvaiheella.
  Automaattinen lastaustarrainjärjestelmä
  Lastausyksiköstä saapuvat putket siirretään leikkausalueelle ja kohdistetaan automaattisesti.
  Profiilin tukijärjestelmä
  4-osaiset tukitangot servomoottoreilla varmistavat lastaamiseen hydraulisen istukan kanssa samalla tasolla. Kun hydraulinen istukka siirtää profiilin eteenpäin X1 akselille, tukitangot sulkeutuvat yksi kerrallaan avaamaan hydraulisen istukan etuosan.
  Roiskeilta suojaava järjestelmä
  Roiskeilta suojaavaa järjestelmää käytetään estämään leikkausreunasta syntyvän kuonan tarttumisen profiilin vastakkaiseen pintaan. Profiilin alapintaan tarttuvat purseet vaikuttavat leikkauslaatuun ja aiheuttavat työkappaleen alapinnan lisäpuhdistuksen tarpeen. Roiskeilta suojaava järjestelmä poistaa kaikki nämä ongelmat.
  Automaattinen purkamisjärjestelmä
  Purkausyksikön tukimekanismi, jonka korkeutta ohjaa servomoottori ja pitää profiilin leikkauksen aikana paikoillaan.
  4 m ja 6 m vaihtoehdot.
  etu- ja takaosan vaihtoehdot.
  Purkaustaso pystyy siirtämään leikatut putket pois hytistä sen sisään-ulos-liikkeen avulla.
  Sauman toteamisen anturi
  HDTC-laitteisiin lisätty sauman toteamisen anturi tunnistaa saumakohdan, kun putki on lastattu laitteeseen ja tarjoaa mahdollisuuden leikkausaukkojen kääntämiseen minkä tahansa kulmaan.
  Kohdistusjärjestelmä laserantureiden avulla
  Hiljattain HDTC-laitteisiin liitetyllä laseranturin kohdistustoiminnolla on mahdollista ohjata profiilin kokoa ja epäsäännöllistä rakennetta leikkausprosessin aikana tai ennen leikkaamista antureiden avulla ja varmistaa siten, että leikattavan kappaleen sisäiset ääriviivat ovat leikkausalueen sisällä.

  Putkenleikkauksen tekniset eritelmät
  Max halkaisija (mm) Ø170
  Max neliöputken mitta (mm) 120×120
  Max suorakulmaisen putken mitta (mm) 150×100
  Min. halkaisija (mm) Ø20 (Ø12 lisävaruste)
  Max. putken pituus (mm) 6500
  Min. putken pituus (automaattiseen lastaamiseen) 3000
  Max. putken paino (kg/m) 37,5
  Max. materiaalin paksuus (mm) (for 2 kW ) 8
  Min. materiaalin paksuus (mm) 0,8
  Automaattinen lastaus Kyllä
  Automaattinen purkaminen Kyllä
  Leikkauspää 2D
  Istukoiden lukumäärä 1
  Keskittävä istukka Kyllä
  Viimeisen leikattavan putken pituus (mm) 185
  Käyttölaitteen istukan nopeus (m/dk.) 90
  Käyttölaitteen istukan kiihtyvyys (m/s²) 10
  Tarkkuus (mm) ±0,20
  Kohdistuksen tarkkuus (mm) ±0,05
  Putkityypit Putki, neliönmallinen, suorakulmainen, elliptinen H, C, U, L