fbpx

Leikkauskoneet ja kiillotuskoneet

Lovitus ja kiillotus

Lovitus on leikkaamiseen liittyvä metallintyöstöprosessi, jossa käytetään meistinpuristinta ei-toivotun materiaalin leikkaamiseen valikoivasti työkappaleen ulkoreunoista. Kun työkappale on kiinnitetty paikoilleen, rei’itin leikkaa ei-toivotun materiaalin ulkoreunoistaan ​​leikkaustyökalulla. Lopputuloksena on pienempi työkappale, jolla on eri muoto.

Kohokuviointi tarjoaa laajan valikoiman etuja, joista yksi on kyky luoda monimutkaisia ​​muotoja. Työkappale ottaa prosessissa käytetyn muotti- ja työkalusarjan muodon. Siksi valmistusyritykset voivat luoda monimutkaisia ​​ja yksilöllisesti muotoiltuja työkappaleita käyttämällä oikeaa meisti- ja työkalusarjaa.

Monimutkaisten muotojen tukemisen lisäksi lovi voidaan tehdä lähes mihin tahansa materiaaliin. Olipa työkappale valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, hiiliteräksestä, titaanista tai metalliseoksesta, siinä on todennäköisesti lovia. Jotkut valmistusyritykset suosivat loveamista muihin metallintyöstöprosesseihin verrattuna, koska sillä voidaan työstää monenlaisia ​​materiaaleja.

Kiillotuskoneella kiillotetaan pehmeitä metalleja, mukaan lukien kupari ja messinki, sekä muovit, kuten perspex. Molemmat mopit pyörivät suurella nopeudella, kun kone käynnistetään. Jos materiaalia painetaan varovasti moppia vasten ja liikutetaan edestakaisin, se kiillotetaan. Materiaali on viilaattava naarmujen poistamiseksi ja pintojen edelleen tasoittamiseen käytetään märkää ja kuivaa paperia tai hiomaliinaa. Vasta sen jälkeen se voidaan kiillottaa kiillotuskoneella.

Nordcity Center OÜ tarjoaa turkkilaisen valmistajan Cesurbendin kiillotus- ja loveuskoneita putkien käsittelyyn. Valmistajan laitteita käytetään sairaalalaitteiden, huonekalujen, maatalouslaitteiden, puisto- ja puutarhakalusteiden, merenkulkuun, rakentamiseen, autoteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, lämmitykseen ja jäähdytykseen jne.

Tutustu kiillotus- ja lovikonevalikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jos sinulla on kysyttävää. Autamme sinua löytämään oikean laitteen yrityksesi tarpeisiin!

Nordcity Center numeroina

1000+

asennettu laite

125+

vuosien työntekijöiden työkokemus

800+

iloinen asiakas

8

huoltoryhmän jäsenet

Koneemme ovat käytössä

Yleiset yhteystiedot

Nordcity Center OÜ, Tähnase tee 2/5, Peetri 75312, Harjumaa, Eesti

Myynti:(+372) 53 456 967 Huolto:(+372) 657 9682Kirjanpito:(+372) 683 6414

Email: toomas.kullerkup@nordcity.ee

Sijainti

Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!