CNC-ohjattu liikkuvapylväinen työstökeskus UNISIGN Univers 6000

UNISIGN Univers 6000 CNC-ohjattu liikkuvapylväinen työstökeskus

Suurten työkappaleiden hallitsija. Kompakti Univers 6000, joka soveltuu jopa 8 metrin pituisten työkappaleiden työstöön, yhdistää tarkkuuden ja suuren työskentelyalueen. Ainutlaatuinen suorakulmainen pää mahdollistaa monipuolisen työstön tuotannon joustavuuden lisäämiseksi. Suuri työtila voidaan myös jakaa kahteen työtilaan heilurityöstöä varten Ainutlaatuisena ratkaisuna tämän liikkuvapylväisen koneen pystysuoraa pääkaraa käytetään vaihteiston avulla, joka nostaa vääntömomentin jopa 1000 Nm:n tasolle. Tämä mahdollistaa karkaistujen materiaalien jyrsimisen ja suurempien työkalujen käytön.

  Nopea asennus
  Univers 6000 on helppo asentaa ja erittäin nopea laittaa käyttökuntoon. Korkealle sijoitettujen johteiden ja suuren työtilan ansiosta se on ihanteellinen kone suurille ja erityisen pitkille työkappaleille, kuten palkeille ja tangoille, kuorma-autoakseleille ja perävaunun sivupalkeille. Edut, kuten koneen etävalvonta Unisign-palvelukeskuksesta, takaavat korkean toimintavarmuuden ja sijoitetun pääoman hyvän takaisinmaksuajan.
  Erinomainen joustavuus
  Yhtäältä se on tehokas monikäyttöinen työstökeskus, jolla on suuri työtila. Toisaalta konetta voidaan käyttää perustana erilaisille asiakaskohtaisille ratkaisuille. Käyttömahdollisuuksia voidaan laajentaa pyörtöpöydillä ja kiinnityspöydillä, joita on saatavana eri pituisina ja jotka mahdollistavat erilaisten kuormien käsittelyn. Työtila mahdollistaa myös heilurityöstön entistä suuremman joustavuuden varmistamiseksi.
  Varmistettu tarkkuus
  Univers 6000 -mallin erilaiset erityisratkaisut tukevat sen erinomaista tarkkuutta. Ensinnäkin koneen tarkka geometria. Toiseksi karan keskilinjan ja Z-akselin johteiden välinen lyhyt etäisyys mahdollistaa suuren jäykkyyden. Kolmanneksi vesijäähdytteinen pääkäyttö, joka takaa vakaan lämpötilan. Lisäksi jäykkä rakenne mahdollistaa monimutkaisten ​​työkappaleiden toistuvan tuotannon. Koneenkäyttäjät ja töiden valmistajat voivat olla varmoja siitä, että osien tuotannon yhteydessä ei koskaan ylitetä määritettyjä toleransseja.

  Lineaariset asteikot
  Heiluritila
  Suorakaiteen muotoinen lisäpää
  Numeerisesti ohjatut jakeluasemat
  Siemens / Heidenhain

  Työtila
  X-akseli3.000 – 8.000 mm
  Y-akseli825 / 1.000 mm
  Z-akseli600 mm
  Etäisyys karan etupuolelta pöytään200 – 800 mm
  Kara
  Vaihteistokäyttöinen42/73 kW
  6.000 min-1
  1.000 Nm
  Erilaiset työkalut
  Työkalut
  Kartion mittaHSK100A / SK50
  Istukoiden määrä52 #
  Työkalun vaihtamisaika9 sekuntia
  Käyttönopeus
  Pikasyöttö32.000 mm/min
  Syöttönopeus5 – 32.000 mm/min