fbpx

Palkkileikkauskone HGG RPC 1200

HGG RPC 1200 palkkileikkauskone

Etsitkö palkkileikkuria, jolla voi leikata kaikkia profiileja? RPC 1200 Mk3 on maailman ensimmäinen plasmaleikkausrobotti, joka profiloi myös putkia. 3D-lämpöleikkauksen johtavan yrityksen kehittämä all-in-one-ratkaisu. Markkinoiden monipuolisin palkkileikkausratkaisu.

Servatreatment

Leikkaamisen lisäksi tandem-RPC:tä voidaan käyttää myös kulmien taivutuslinjana, jolloin kaikki kulmat saavat 2 mm:n säteen. Näin vältytään ikävältä ja aikaa vievältä hionnalta.

Kolmiomittausleikkaus

Materiaaleihin kohdistuu monenlaisia muodonmuutoksia: vinoja laippoja, kaarevia pintoja ja vaihtelevia säteitä. RPC soveltaa kolmiomittausta todelliseen materiaaliin ja tekee korjaukset ennen leikkausta. Tuloksena on työstönopeus ja leikkaustulosten ennennäkemätön tarkkuus.

Vapaa muoto

On vaikea ennustaa kaikkia vuosien varrella mahdollisesti esiintyviä tuotantosarjoja. Siksi RPC 1200 on varustettu vapaamuoto-moduulilla, joka tunnistaa törmäävät osat ja niiden kosketuspisteet. Sen jälkeen moduuli yhdistää ne valmiiksi muodoiksi robotin leikkausta varten.

  Profiilimuotojen valinta H-palkin, tasakulmaisen kulmapalkin, T-palkin, kartiopalkin, erikoiskulmapalkin ja kartioprofiilin liitoksia varten.

  Palkin päiden leikkaukset

  Palkin liittämiseen poikkipalkkiin tai solmupisteeseen.

  Palkin leikkaukset

  Antaa tilaa vastakkain oleville osille

  Palkkiaukot

  Pultinreikien leikkaamiseen

  Liitu nordcity.ee uudiskirjaga, et olla kursis meie värskete uudiste ja parimate pakkumistega!