fbpx

Profiilileikkauslaite Ship profiler

Ship Profiler  Profiilileikkauslaite

Automatisoitu profiilileikkaus
Ship Profiler tarjoaa automatisoidun profiilileikkauksen edulliseen hintaan, yhdistäen erinomaisen tuottavuuden pieneen jalanjälkeen! Laitteessa käytetään lasermittausta korjaamaan materiaalin poikkeamia ja tarkkuuden varmistamiseen.
Käyttäjän turvallisuus
Ikkunalla varustettu leikkauskenno peittä leikkausprosessin ja suojaa laitteen käyttäjää, tarjoten samalla suojan melulta, höyryiltä ja kipinöiltä. Kaksipisteinen höyryn ja kipinöiden poistojärjestelmä poistaa haitalliset aineet eikä päästä niitä ilmanvaihtojärjestelmään.
Tarkat leikkaukset
Patentoitu biaksiaalinen leikkauspää vapaalla kallistus- ja pyörimisliikkeellä leikkaa kappaleet suoraan lävistäen ja pystyy luomaan max. 45° vinoleikkauksia. HGG käyttää pienintä mahdollista akselimäärää ja tarkkatoimisia sähkömoottoreita, jotta leikkaus olisi tarkka kaikissa tapauksissa.
Tarkka leikkaus
Polttimen pidikkeeseen on asennettu 3D lasermittausjärjestelmä. 3D laser skannaa nopeasti materiaalin epätasaisuudet, vertaa materiaalia teoreettiseen malliin ja antaa leikkausvaunulle tarkat tiedot plasmapolttimen tarkasti kohdentamista varten.

  Mikä on suurin huolenaihe valmistusprosessissa? Onko se suunnitelman kattavuus, riittämätön tuotantoprosessin hallinta, tehoton materiaalin käsittely, joka aiheuttaa ylimääräistä hävikkiä, valmistuskustannusten hallinnan menettäminen tai pätevien hitsaajien puute? Tai miten suoriudut erittäin kilpailuhenkisellä ja innovatiivisella laivanrakennusalalla?
  Laivankorjaustelakat
  Laivankorjaustelakoilla on avainsana joustavuus. Ship Profiler on täyttänyt tämän vaatimuksen omalta kannaltaan, laite on alustavasti kehitetty täyttämään telakka-alan laajat vaatimukset. Kun työssä tarvitaan kelojen (putkien) tai jäykisteiden (säännölliset tai epäsäännölliset kulmat, kuvut (HP), tasot) käsittelyä, Ship Profiler pystyy hoitamaan nämä tehtävät ja toimittaa asennusvalmiit osat valmistusprosessin tarpeisiin. Ennen saavutettiin suuret tuotantomäärät vain pitkälle automaisoidulla profiilileikkauslaitteella, mutta tänään Ship Profiler tekee automatisoinnista edullisen, tarjoamalle enemmän mahdollisuuksia puolet pienemmällä tilantarpeella ja edullisempaan hintaan.
  Teollinen sovellus: Automatisoitu profiilileikkaus jäykisteiden, tasopaneelien ja mikropaneelien valmistukseen. Tällä profiilileikkauslaitteella voidaan lisäksi leikata kelojen putkien ja putkilinjojen leikkaus
  Merivoimien alukset
  Merivoimien alukset valmistetaan useista erityyppisistä, kooltaan ja pituudeltaan vaihtelevista jäykisteistä. Materiaalin käsittely, lajittelu ja osien ryhmittely ovat erittäin vaativia tehtäviä. Käyttämällä Ship Profileria saavutat yli 70 % säästön työvoimakustannuksissa samalla suorituksella ja käytettäviin manuaalisiin järjestelmiin verrattuna. Investointi on maksanut itsensä takaisin vain kahden vuoden sisällä.
  Teollinen sovellus: automatisoitu profiilileikkaus jäykisteiden, laakapaneelien ja mikropaneelien, osakokoonpanojen, väliseinien, verkkojen, lentotukialusten mikropaneelien, partioalusten, risteilyalusten, fregattien, sairaalalaivojen yms. rakentamiseen.
  Laivarakennus 
  Kun puhutaan laivanrakennuksesta, niissä käsitellään usein isoja määriä jäykisteitä. Tästä syystä on HGG kehittänyt pitkälle automatisoidun profiilileikkauslinjan, PCL600. Vain tämä laite pystyy valmistamaan megapurjeveneiden tarvitsemia osia ja saavuttamaan siinä vaadittavan automatisointitason. HGG on kehittänyt tähän tarkoitukseen Ship Profilerin, laitteen, joka pystyy tarjoamaan saman tarkkuustason kuin PCL, leikkausprosessin automatisoinnin, PCL 600 ominaisuudet ylittävän joustavuuden, mutta tämän kaiken puolet edullisempaan hintaan. Automatisoidusta profiilileikkauksesta on sen ansiosta tullut suositumpi kuin koskaan.
  Teollinen sovellus: Automatisoitu profiilileikkaus jäykisteiden, laakapaneelien ja mikropaneelien, kelojen, putkilinjojen valmistukseen.
  Rahtialukset
  Erinomaisen valmistustehon ja suorituskyvyn saavuttaminen ovat tiukan kilpailun rahtikonttien valmistuksen alalla ensiarvoisen tärkeitä. Laivatehtaat käyttävät näihin tavoitteisiin pääsemiseen perinteisiä profiilinleikkausmenetelmiä. PCL robotti-profiilileikkauslinja on erittäin tehokas plasmajäykisteleikkauslaite, joka pystyy käsittelemään vuoden sisällä jopa 20 supersäiliöaluksen tarvitsemat kaikki profiilit.
  Teollinen sovellus: Automatisoitu profiilileikkaus jäykisteiden, laakapaneelien, osakokoonpanojen, väliseinien, verkkojen, LNG-alusten mikropaneelien, rahtialusten, kemikaaleja kuljettavien säiliöalusten, RoRo-lauttojen, jäänmurtajien yms. rakentamiseen.

  Ship Profiler in mm 48–450 80–260 60×5 – 450×30 60×80×5 – 150×200×30 60×5 – 250×30 125 kg/m 12m
   Ship Profiler in inch 2–17.7 3.2–10.2 2.4×0.2 – 17.7×1.2 2.4×3.2×0.2 – 5.9×7.8×1.2 2.4×0.2 – 9.8×1.2 84 lb/ft 40′

  Tässä on valikoima erilaisista profilointimuodoista, joilla jäykisteprofiilit:

  Aukot

  Aukkojen leikkaaminen veden läpäisemiseksi tai materiaalin joustavuuden lisäämiseksi.

  Leikatut aukot

  Profiilin verkossa risteäviä profiileja varten.