fbpx

Putkenleikkauslaite ProCutter HGG Procutter 600-900

HGG CNC Putkenleikkauslaite ProCutter 600–900

PC 600 ja PC 900 CNC putkenleikkauslaitteeseen on yhdistetty HGG:n pitkälle kehitetty teknologia ja osaaminen. Erinomainen toimivuus auttaa pitämään kustannustason alhaisena. Molemmat mallit, PC 600 ja PC900 toimivat happipolttokaasulla, plasmalla, leimauksella sekä CAD-CAM käyttöliittymillä.
Säästöä sovituksista ja hitsauksista
Hitsaajilla kuluu usein liian paljon aikaa leikkausviivojen hahmottamiseen, käsin leikkaamiseen ja hiomiseen. Kokeneita hitsaajia on hankala löytää, se on merkittävä pullonkaula monessa valmistusprosessissa. Automatisoi putkenleikkausprosessi ja anna hitsaajien keskittyä siihen, mitä he parhaiten osaavat – hitsaamiseen.
Osittain yhdistetyt läpihitsatut saumat
Sekä happipolttoaineella että plasmalla toimiva ProCutter 600–900 kattaa laajan materiaalien, kokojen ja seinän paksuuksien valikoiman. Ainutlaatuiset profilointimuodot (mm. siivilä) mahdollistavat vakaan ja tehokkaan hitsaustöiden valmistelun kallistuksen vaatimasta plasman rajoittamisesta huolimatta. Älykkäät profilointimuodot kytkeytyvät automaattisesti urahitsauksen valmisteluista pienahitsin valmisteluun (mitään erityiskallistusta ei tarvita a), kun kallistusrajoitus on ylitetty.

  Mikä on suurin huolenaihe valmistusprosessissa? Onko se suunnitelman kattavuus, riittämätön tuotantoprosessin hallinta, tehoton materiaalin käsittely, joka aiheuttaa ylimääräistä hävikkiä, valmistuskustannusten hallinnan menettäminen tai pätevien hitsaajien puute? Tai miten suoriudut hitsattuihin rakenteisiin liittyvien jatkuvasti kasvavien vaatimusten ja sääntöjen aiheuttamasta paineesta?
  Teräsrakenteet
  PC 600–900 yksinkertaistaa sovitus- ja hitsaustöiden suorittamista putkimaisten rakenteiden valmistuksessa. Tämä CNC-putkenleikkauslaite käyttää uudentyyppistä teknologiaa putkien leikkaamiseen sekä dynaamisten putkiliitäntöjen helppoon ja aikaan säästävään sovittamiseen ja hitsaamiseen. Valmistaja pystyy tavanomaisia leikkausmenetelmiä käyttämällä leikkaamaan maksimissaan 10-20 tonnia putkia päivässä, kun taas PC 600–900 CNC putkenleikkauslaitteen leikkausteho on jopa yli 40 tonnia putkia päivässä.
  Teollinen sovellus: Putkien plasmaleikkaus urheilukenttiä, siltoja, teemapuistoja, näyttelykeskuksia, lentoasemarakenteita, ostokeskuksia, nostureita ym. varten
  Prosessi
  PC 600–900 CNC putkenleikkauslaite yksinkertaistaa valmistajan kannalta hitsaustyöpisteiden varustelua, sillä laitteeseen kuuluu riittävä määrä keloja mittojen mukaan leikkaamiseen, joten pätevien hitsaajien ei tarvitse keskittää aikaansa sovittelemiseen. Käyttämällä PC 600–900 CNC putkenleikkauslaitetta vähennetään tyypillisen, 82 viistotulla aukolla varustetun palkin valmistusaika, joka on normaalisti noin 26 tuntia, vain noin 2 tuntiin.
  Teollinen sovellus: Putkien plasmaleikkaus lavojen, kehysten, hylsyjen, erilaisten tuote-erien, putkisarjojen, jakotukkien, vesivaraajien, suuttimien yms. leikkaamiseen
  Merellä
  Käsityönä suoritettavien tehtävien tukeminen automatisoidulla putkien plasmaleikkauksella on jatkuvasti suosiotaan kasvattava ratkaisu haasteellisten merellä suoritettavien tehtävien hoitamisessa. Käyttämällä PC 600–900 CNC putkenleikkauslaitetta vähennetään 95 putkesta koottavan helikopterikannen valmistusaika, joka on normaalisti noin 240 tuntia, vain noin 40 tuntiin.
  Teollinen sovellus: Putkien plasmaleikkaus kansien, nostureiden, helikopterikansien, tukirakenteiden, putkitelineiden, vedenalaisten jakotukkien suojakehysten, venelaitureiden leikkaamiseen.
  Laivanrakennus
  Putken plasmaleikkauslaite PC 600–900 yksinkertaistaa laivanrakennustehtailla hitsaustyöpisteiden varustelua, sillä laitteeseen kuuluu riittävä määrä keloja mittojen mukaan leikkaamiseen. Käyttämällä PC 600–900 CNC putkenleikkauslaitetta vähennetään 15 suuttimen valmistusaika, joka on normaalisti noin 13 tuntia, vain noin 1 tuntiin.
  Teollinen sovellus: Putkien plasmaleikkaus lavojen, kehysten, hylsyjen, erilaisten tuote-erien, vesivaraajien, suuttimien yms. leikkaamiseen.

   PC 600 Ø 48 mm–610 mm (2 – 24″) 3t
   PC 900 Ø 48 mm–910 mm (2 – 36″)